MAJKA NE BI TREBALO OVOLIKO DA PATI: Moj sin je morao da bira između mene i svoje žene, pogodite šta je izabrao
Njen sin je prestao da razgovara sa njom, Foto: Profimedia

BOLNA ISPOVEST

MAJKA NE BI TREBALO OVOLIKO DA PATI: Moj sin je morao da bira između mene i svoje žene, pogodite šta je izabrao

"Moj sin jedinac je stvarno pogodio devojku koja nema apsolutno ni jednu kvalitet ni kao devojka, niti kao čovek"

Objavljeno:

Ispovest jedne majke koja je prekinula kontakt sa sinom rastužila je interent.

Prenosimo u celosti:

- Sa svojih 60 godina sam shvatila da srce ne bira u koga će se zaljubiti pa zbog tog sam širokog shvatanja što se tiče ljubavi i veza. Ali moj sin jedinac je stvarno pogodio devojku koja nema apsolutno ni jednu kvalitet ni kao devojka, niti kao čovek. Oduvek sam imala izvrstan odnos sa sinom, sve je delio sa mnom, pratio moje savete i smjrnice i hvala Bogu izabrao pravi put, školovao se, postao svoj gazda i ima velika primanja. Devojke su se uvek lepile na njega zbog auta i novca a on je nažalost uvek naivno ispaštao zbog toga.

On je imao 28 godina kad su se upoznali, a ona 18. Očigledno je razlika velika - ali ko sam ja da sudim? Posavetovala sam ga da upozna njene roditelje ako planira ozbiljnu vezu jer je još uvek bila mlada i nije nam trebao nečiji ludi otac za vratom da govori da mu otimamo dete ili slično. Kada sam upoznala tu malu odmah mi se nije dopala, iskompleksirano dete koje nema nikakve planove u životu osim da spava i jede... ali sam ćutala i pustila da stvari idu svojim tokom. Odlučili smo da upoznamo njene roditelje i kada smo otišli tamo imali smo šta videti.

Otac joj je bio vredan čovek, izmučenog izgleda, ruke su mu bile pune žuljeva i ožiljaka dok je majka sa ful šminkom i frizurom dočekala nas sa nogama na stolu. Na moje iznenađenje oni se nisu bunili što je njihova curica od 18 godina započela vezu sa muškarcem od 28 godina, naprotiv - bili su presrećni da ode iz kuće, dok je njena majka čak i dobacila "Daće Bog da se i ne vrati više hahaha". Prećutala sam i to, ali sam bila sigurna već tad da će biti problema. Tako je i bilo. Živela je 2 mjseca sa nama. Njen dan se svodio na to da leži, gleda tv i igra igrice na telefonu. Spavala je 14 sati što nisam verovala da je uopšte moguće - a ako pokušaš da je probudiš isjera te iz sopstvene sobe.

Sretale smo se kad dođe da me pita šta ima jesti i da joj dadnem para da ide u kafić. Trpila sam koliko sam mogla, ali na kraju mi je pukao film, okupila sam ih oboje i rekla sinu da to nije nikakva devojka i da treba da nađe bolju. Rekla sam da se stvari moraju menjati, na šta je ona rekla mom sinu: - Okej onda ćeš da biraš, ili idemo negde živeti sami - ili ostani sa svojom majkom a ja odoh.

On je shvatio da je u bezizlaznoj situaciji i da će stvarno morati da bira jer mi naprosto nismo mogle da živimo zajedno. Na to sve, on je rekao. "Pa ti ćeš mi biti žena naravno da ću izabrati tebe." Nakon toga nisam više ništa želela da čujem od njega. Rekla sam mu da skupe svoje stvari i idu živeti taj svoj život. 3 meseca nije hteo da mi se javi i dođe u posjtu, nakon toga se jedva javio i rekao da ne može da me zove jer se onda svađa sa njom. Pa hvala ti sine. Nadam se da ćete imati divan život.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.