MUŽ ME JE GODINAMA VARAO, A ONDA JE HTEO DA ME OTRUJE I KUĆU DA LJUBAVNICI: Da li je ovo NAJJEZIVIJA priča ikada?
Ni sama ne zna kao je preživela, Foto: Shutterstock

HOROR KAKAV SE NE PAMTI!

MUŽ ME JE GODINAMA VARAO, A ONDA JE HTEO DA ME OTRUJE I KUĆU DA LJUBAVNICI: Da li je ovo NAJJEZIVIJA priča ikada?

Sve što smo on i ja zajedno stvorili je prodao. Sad hoće i kuću dati ljubavnici pa vas molim da mi odgovorite hoću li išta uspeti da postignem...

Objavljeno:

Jedna žena iz malog mesta u Bosni napisala je stravičnu ispovest o svom životu i potražila stručnu pomoć kako bi mogla da se izbori sa nedaćama koje su je zadesile.

Naime, kako je žena ispričala, ona je već u poznim godinama, a nedavno je saznala da je muž vara, i da je pokušao da je se reši trovanjem!

Ona tvrdi da on sada pokušava da uzme njihovu zajedničku kuću i preda je ljubavnici, a da ona nema gde da ide, i ne zna šta je čeka na dalje u životu.

Prenosimo vam njeno pismo u celosti:

"Muž mi je bio jako loš i uvek se iskaljivao na meni. Pokušao je da me otruje pa sam na kraju skupila snage i otišla od njega. Sve što smo zajedno stvorili je prodao. Sad hoće i kuću da da ljubavnici pa vas molim da mi odgovorite hoću li išta postići jer sam sve predala snaji. Još me zanima hoću li u dogledno vreme naći srodnu dušu i kutak za starost jer se ne nadam ničemu od dece. Oni su sa mnom u dobrim odnosima i poklanjaju mi pažnju kad im dajem novac."

Ona je ubrzo dobila odgovor poznatog psihologa i astrologa iz regiona u njenoj blizini, i on joj je prorekao svetlu budućnost.

"Vi ste gospođo već u detinjstvu saznali šta su to patnja i bol. Život vas, nažalost, nikad nije mazio. Uvek ste bili pod velikim teretom, kako svojim, tako i drugih. Vidim da vas je suprug ostavio i otišao ljubavnici. Bio je jako loš i zapravo je dobro što je sve tako ispalo. Uvek Vas je maltretirao i uznemiravao. Vidim da je bio sklon lažima i porocima. Sad mu ljubavnica izvlači samo novac, a na kraju će ga i ona ostaviti. Vi ćete s njim zakonski podeliti imovinu i osamostalićete se. Vidim da ćete biti mnogo bolji i veseliji kroz buduće vreme. Što se zdravlje tiče, vodite računa o pritisku i zglobovima. Vidim vam napredak na svim poljima. Do kraja godine vidim gospodina koji će biti pažljiv i fin. Vidim da će se tu izroditi ljubav i da ćete napokon biti srećniji te da ćete moći da odahnete i opustite se. I vaša deca će se s vremenom popraviti i počeće više da vas cene. Zato ostanite pozitivni i okrenite se prema budućnosti. Srećno!"

BONUS VIDEO:

USPORITE, NISU NAS PRIMETILI! SAD ZASTANITE, ALI DA NE BUDE KAO D SE SLIKAMO! Pogledajte kako Obradović komanduje liderima opozicije na polaganju venca Oliveru Ivanoviću (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.