MARS JE U BLIZANCIMA DO 15.05: Nekoliko znakova Zodijaka bi trebalo biti na oprezu
Nekima će period biti težak, Foto: Thinkstock

astrologija

MARS JE U BLIZANCIMA DO 15.05: Nekoliko znakova Zodijaka bi trebalo biti na oprezu

Planeta Mars je juče ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja.

Objavljeno: 07.04.2019. 10:31h
  • 1

Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana.

Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani. Planeta Mars je juče ušla u znak Blizanaca i tako će biti do 15. maja.

Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se oseća nemirno i traži rešenja problema. Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom.

Zbog povećane radne motivacije želećete da obavite previše poslova u kratkom vremenu. Iako će vam se činiti da spretno žonglirate zadacima, bićete površni i neprecizni. Potrošićete dosta vremena na ispravljanje grešaka, ako ih uopšte uočite. Opuštanje vam neće ići od ruke.

Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i terati na akciju ili razmišljanje. Potreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

To neće imati težih posledica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što pre pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke. Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana.

Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani. Prolazak Marsa kroz Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Strelca i Riba, budite oprezni u sportu, saobraćuju i radu sa strujom. Vama će Mars biti neprijateljski položen, što može dovesti do povreda, zamora mišića i incidenata s materijalnom štetom.

bonus video:

(Espreso.rs/infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media