IZDVAJAJU SE MEĐU OSTALIMA:  Horoskopski znakovi koji važe za emocionalno najinteligentnije
Da li umete da prepoznate tuđe emocije?, Foto: Profimedia

astrologija

IZDVAJAJU SE MEĐU OSTALIMA: Horoskopski znakovi koji važe za emocionalno najinteligentnije

Ovo su emocionalno najinteligentniji horoskopski znakovi

Objavljeno: 07.04.2019. 10:32h
  • 1

Ako vas karakteriše visoko razvijena empatija, briga o tuđim osećajima i obzirnost prema drugima, to bi mogao biti pokazatelj visoke emocionalne inteligencije.

Iako se ona meri određenim psihološkim testovima, astrolozi tvrde kako su određeni horoskopski znakovi posebni po toj karakteristici.

Ovo su emocionalno najinteligentniji horoskopski znakovi.

Rak

Rakovi su posebni po tome da drugima ulivaju poverenje i daju im osećaj da sa njima mogu pričati o svojim osećanjima. Takođe, Rakovi su dobri slušaoci, vole da pomažu drugima tražeći rešenja za njihove probleme. Uz to, oni uživaju u emocionalnim vezama s drugima, a to najčešće manifestuju pokazivanjem empatije i povezivanjem sa osećnjima drugih.

Blizanci

Blizanci nikada ne pokušavaju da potisnu ili ignorišu svoja osećanja, posebno ona negativna, a upravo zbog toga spadaju među emocionalno inteligentne ljude.Probleme rešavaju na svoj, poseban način, a kada ih nešto tišti, brzo će se otvoriti i nikako neće prećutati ono što imaju da kažu. Iako ponekad mogu biti neugodni kada se suprotstave, nikada neće pasivno pristupiti problemu i zataškati ga kako bi izbegli neugodne posledice.

Lav

Lavovi su vrlo samosvesni i jasno znaju svoje slabe tačke, ali i vrline koje ih izdižu među drugima. Takođe, što god rade, uvek teže napretku i poboljšanju sebe jer uvek nastoje da budu najbolja verzija sebe. Osim toga, ljubazni su i voljni pomoći i veoma se trude da razumeju druge.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media