ONI ĆE IMATI NAJLEPŠE PROLEĆE! Ovim znakovima Zodijaka bi April mogao biti najbolji mesec u godini
Proleće će ovim znakovima biti najlepše, Foto: Filip Plavčić

PRATI IH SREĆA

ONI ĆE IMATI NAJLEPŠE PROLEĆE! Ovim znakovima Zodijaka bi April mogao biti najbolji mesec u godini

Otkrijte o kojim znakovima je reč

Objavljeno:

Iako je april poznat po kišama, on donosi predivne cvetove…

Ovaj april je prepun promjna i retrogradnih pokreta, tako da sve znakove Zodijaka čeka nešto zanimljivo, a za ova 3 – on će biti najlepši mjesec u 2019.!

Otkrijte o kojim znakovima je reč.

Ovan

Ovo je vaša sezona i bez sumnje će biti sjajna u svakom smislu te reči. Sunce, Merkur i Venera će biti u vašem znaku ovog meseca, tako da će vaša karizma dostići novi nivo. Obavezno proslavite ovaj mesec. Ne zaboravite se zabaviti! Lav

Astrolozi predlažu da april iskoristite za zaista potreban i dugo očekivani odmor. Položaj zvezda ide u vašu korist, zato iskoristite ovaj period najbolje što možete. Zbog putovanja Sunca, Venere i Merkura u Ovnu, vi ćete biti puni energije. Neki Lavovi će konačno moći napraviti pauzu, zato se nemojte bojati riskirati.

Strelac

Ovo izgleda kao vaša srećna godina. Vaša vladajuća planeta putuje kroz vaš znak, proširuje vaše horizonte i daje vam puno uzbuđenja. Jupiter započinje retrogradni pokret u vašem znaku, što znači da će tamo biti više vremena. Osim toga, Sunce, Merkur i Venera će potresti vašu petu kuću ovog meseca, tako da će sve biti u redu. Bez obzira hoćete li se zaljubiti ili ćete probuditi kreativnost, sada je vreme da zasijate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zenskimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.