NJIMA SE NE SMETE POVERITI: 4 horoskopska znaka koja ne znaju da čuvaju TAJNU!
Neke stvari je bolje da zadržite za sebe, Foto: Profimedia

PAZITE!

NJIMA SE NE SMETE POVERITI: 4 horoskopska znaka koja ne znaju da čuvaju TAJNU!

često je teško prepoznati kome zaista možete verovati, a ko će jedva dočekati da oda vašu tajnu drugima

Objavljeno:

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe i uvek je mnogo bolje ispričati ih nekoj osobi u koju imamo poverenje.

Ipak, često je teško prepoznati kome zaista možete verovati, a ko će jedva dočekati da oda vašu tajnu drugima. Ipak, astrolozi smataju da vam u tome može pomoći horoskop i izdvajaju znakove u koje ne bi trebalo da imate poverenja.

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih netko naljuti, u stanju su da odaju i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

Blizanci

Brbljavim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, stoga im ne poveravajte tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji. Ipak, nemojte im puno ni zameriti tu njihovu manu jer oni jednostavno izgaraju od želje da kada saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Strelac

Baš poput Blizanaca, Strijčevi obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljavci u društvu. A uz pokoju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smeli pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

Vodolija

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete poveriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolijei su obično jako slobodoumne pa bi se mogle narugati vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričati ih u društvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.