POMEŠALA JE TRI NAMIRNICE I NAPRAVILA MASKU ZA LICE: Izgledala je kao da ima 20 godina, a sve kreme je BACILA!
Sama je napravila kremu protiv bora, Foto: Profimedia

neverovatno

POMEŠALA JE TRI NAMIRNICE I NAPRAVILA MASKU ZA LICE: Izgledala je kao da ima 20 godina, a sve kreme je BACILA!

Ove sastojke je lako naći, a verovatno ih već ih imate u svojoj kuhinji

Objavljeno:

Mnoge žene koriste razne skupe kreme, kako bi eliminisale bore i barem malo odložile proces starenja. Predstavićemo vam sastojke koji mogu da pomognu u smanjenu bora i usporavaju proces starenja, prirodni su i nije vam potrebno mnogo novca. Ove sastojke je lako naći, a verovatno ih već ih imate u svojoj kuhinji. Mnoge poznate zvezde koriste botoks kako bi održale večan izgled. Međutim, ovaj tretman je prilično skup, a mnoge žene to ne mogu priuštiti. Možda je to dobra stvar jer se botoks sastoji od štetnih hemikalija koje mogu uzrokovati puno neželjenih nuspojava. Ipak, žene više ne treba da se brinu, priroda nam je dala sve što nam treba kako bi produžili mladenački izgled.

Napravite masku za lice, od koje će vaša koža biti čvrsta i glatka, a izgledaćete svežije. Sastojci:

  • 1 kašika nemasne kisele pavlake
  • 1 kašika kukuruznog skroba
  • 5 kašika svežeg soka od šargarepe

Priprema: Uzmi lonac, sipajte 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Nakon toga, stavite ga na šporet na srednje jaku vatru i mešajte dok smesa ne postane gušća, a voda krene da se smanjuje. Kada se skuva, stavite na stranu i sačekajte dok se ne ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i pavlaku i mešajte dok ne dobijete lepu smesu.

Koristiti: Perite lice temeljno pre nanošenja maske. Nanesite masku na pogođena područja i ostavite da stoji 30 minuta. Nakon toga isperite toplom vodom. Ako pripremite veću količinu, možete ponovno iskoristiti ostatak, ali bi trebalo da ovu smesu držite u frižideru. Napomena: Za najbolje rezultate, stavljajte ovu masku 3 – 5 puta nedeljno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.