OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE IMATI VELIKU SREĆU DO KRAJA GODINE: Šta god da započne će mu ići od ruke!
Tejlor Svift je strelac, Foto: EPA/NINA PROMMER

SMEŠI IM SE USPEH

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE IMATI VELIKU SREĆU DO KRAJA GODINE: Šta god da započne će mu ići od ruke!

Nova ljubav, rođenje deteta, ulazak u brak, samo su neki od mogućih scenarija

Objavljeno: 30.03.2019. 22:08h

Jupiter je u Strelcu do 02.12.2019. i ovo je vreme u kojem nam se pruža prilika da ispunimo sav svoj potencijal!

Jupiter je ovde svoj na svome; kako bi se reklo – doma. Ali postoji jedan znak koji će biti najsrećniji ove godine. On će biti praćen uspehom i srećom u svim sferama života.

Taj znak je – Strelac! Za njega će ova 2019. godina biti najuspješnija i to zbog prolaza Jupitera kroz znak Strelca. Jupiter se smatra planetom velikog blagostanja i sreće i vladar je ovog znaka. Sreća čeka na vas, zgrabite ju!

Nova ljubav, rođenje deteta, ulazak u brak, samo su neki od mogućih scenarija. Jupiter će se kretati vašim znakom, što znači obilje novih prilika za poboljšanje života. Ako ste već u braku, pravo je vreme da s partnerom proslavite vaše zajedništvo, priuštite si neko daleko putovanje, više uživate u zajedničkim aktivnostima.

Nezadovoljni odnosom mogli bi krenuti dalje, zatvoriti stara poglavlja, očistiti svoj život od loših prijateljstava i osoba s kojima se ne mogu povezati te uživati u istraživanju novih mogućnosti kojih će u godini pred vama biti više nego inače.

Pred vama je godina novih mogućnosti. Godina rasta, napretka, osvajanja novih poslovnih područja. Pravo je vreme da dokažete svoju vrednost i oplodite znanje i iskustvo koje ste skupljali proteklih godina. Stiže vam i podrška uticajnih osoba koje veruju u vas i vaše sposobnosti.

Ovo je sjajno vreme i za temeljiti poslovni, ali i životni zaokret. Ako vas je ikada privlačio život ili rad u inostranstvu ili poslovna suradnja s inostranstvom, sada je vreme za to! Izgledno je da ćete puno putovati, puno naučiti, a sve što usvojite tokom 2019. – e godine, višestruko ćete oploditi u godini iza nje.

Od 9. do 29. decembra Merkur će povećati broj poslovnih prilika. Više ćete raditi, možda i putovati, no poslove koje obavite ili ugovorite u tom razdoblju dugoročno će vam osigurati finansijsku dobit. Strelci će zaista uživati u svojoj karijeri u 2019. godini. Strelci su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj.

Ova vaša osobina će se pokazati vrlo korisnom za širenje vašeg poslovanja u 2019. godini. Vreme će vam proteći u putovanjima na razna mesta i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva s tih mjesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi smer za akciju.

To će vam doneti puno nade i vaša optimistička priroda biće vidljiva u karijeri. Fokusirajte se na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse kako biste došli u pravi kolosek. Sredina godine će dovesti do povećanja zarade i unaprjeđenja za neke Strelce.

Postaćete više financijski stabilni i sigurni tijekom većeg dela godine, a priliv novca će dolaziti iz različitih područja. Pazite se kratkoročnih finansijskih previranja i jako je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Bićete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Strelce očekuje novac
Strelce očekuje novac foto: ProfimediaStrelci su uvek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspehu i biće im od velike pomoći tokom postizanja zavidnih visina ove godine. 

Kako će vaš prihod biti dobar tokom godine, vodit ćete vrlo luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imati ćete sigurnu budućnost. Period je dobar da se vrše finansijska ulaganja, ali morati ćete izabrati pravi financijski put i ne postupati po vlastitom izboru već prihvatite sugestije od strane nekih stručnjaka.

Oni imaju potrebne vještine za financijska ulaganja pa saveti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost će biti udobnija i imati ćete sigurniju budućnost. Menjate se, kao da se budite iz dugog sna.

Opet ste svoji, opet živi, opet puni energije i nitko vam ništa ne može. Prolepšaćete se, više smejati, više uživati i to će se videti na vašem licu. Zračićete zadovoljstvom. Nešto oprezniji budite s hranom, Jupiter sve širi, pa pazite da to ne učini i vašem struku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/pult24.inf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media