MUŽ ME JE UHVATIO U KREVETU SA RAZNOSAČEM: Ali tome je prethodilo nešto DRUGO!
Nisu zadoovljni svojim brakom, Foto: Shutterstock

u nedoumici je

MUŽ ME JE UHVATIO U KREVETU SA RAZNOSAČEM: Ali tome je prethodilo nešto DRUGO!

Žena traži savet, da li da ostavi supruga ili ne?

Objavljeno:

Moj je suprug jednog dana došao neočekivano ranije sa posla i uhvatio me u krevetu sa drugim.

U braku sam sedam godina, imam 29, a moj suprug 30. Brak nam nije dobar i moj muž me je pre četiri odine varao s kolegicom s posla s kojom je često boravio na poslovnim putovanjima.

Kada sam pronašla kondome u njegovom džepu, a mi ih ne koristimo, priznao mi je da me je prevario. I obećao da će prekinuti taj odnos. Devojka je ubrzo otišla iz firme u kojoj su radili oboje. " Žena je poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, pojasnila kako je i ona zaposlena i pre dve godine je odlučila da će svoje namirnice naručivati online kako bi joj bile isporučene kada dođe kući s posla. Mdeđutim, dostavljač je bio vrlo privlačan muškarac pa se među njim stvorila neka iskra.

Jednom je naručila šest boca vina pa je zamolila dostavljača da joj pomogne odnosno da ih unese u kuću. Kada ih je spustio na pod i podigao se, sudarili su se, a zatim počeli da ljube. Završili su u krevetu i otada održavaju seksualne odnose svaki dan. On ima 26 godina. Jedno popodne njen je suprug došao kući ranije s posla kako bi spremio stvari za posao, ali je uhvatio ženu s dostavljačem u krevetu. Žena traži savet da l iostaviti supruga i otići s ljubavnikom, ali stručnjaci smatraj uda to nije dobra ideja.

Pojašanjava kako mladi dostavljač nije izrazio želju za ozbiljniju vezu i zajedničku budućnost sa ženom s kojom ima seksualne odnose te mu verovatno odgovora da ima nekoga s kim može imati seksualne odnose svaki dan, a bez obveze.

Venčani par bi svakako trebal oda sedne za sto i ra

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.