ISPOVEST ŽENE KOJA RADI NA HOTLAJNU: Neki muškarci su me PONIŽAVALI, a ovo je NAJČUDNIJI ZAHTEV!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

TEŽAK POSAO

ISPOVEST ŽENE KOJA RADI NA HOTLAJNU: Neki muškarci su me PONIŽAVALI, a ovo je NAJČUDNIJI ZAHTEV!

Ovo je njena priča

Objavljeno:

Anđelika Vajti radi na "vrućoj liniji", pa je za "Brodli" ispričala kako se našla u tom poslu i šta je sve doživela.

Ovo je njena priča:

Telefonskim seksom sam počela da se bavim kada sam radila kao šminkerica u striptiz klubu. Jedna plesačica mi je ispričala koliko novca zarađuje, a radi od kuće. To mi je bilo dovoljno. Imala sam 20 kad sam počela, sad mi je 24, radim to četiri godine.

Prvi put kada sam imala telefonski seks tip je rekao: "Jesi li otvorenog uma? Hoćeš li uraditi sve za mene?" Odgovorila sam - naravno! Zatim me pitao: "Hoćeš li mi fenom produvati guzu?" On se spustio na sve četiri, a ja sam uzela fen i upalila ga. Celo to vreme hteo je da mu pričam prostote.

Nakon toga bila sam zgađena i zbunjena. Nisam očekivala nešto takvo. Ali onda sam pomislila da zovu servis za fantazije s razlogom. Ti tipovi nikome u životu ne mogu ispričati o čemu maštaju, čak ni svojim partnerkama, zato što će naići na reakcije u stilu - što nije u redu s tobom?! Počela sam to malo više razumevati. Kada sam tek počinjala s telefonskim seksom bila sam dosta sramežljiva i zatvorena. Sada nisam samo operaterka na seksifonu nego sam doslovno terapeut. Ti ljudi mi se otvaraju i pričaju o svemu.

Muškarci ne zovu samo zbog telefonskog seksa. Govore o tome kako ih žene varaju; ili kako su dobili otkaz; kako nisu vidjeli decu nakon razvoda.

Nigde drugde ne mogu reći kako se osećaju. Ja im odgovorim nešto u stilu:

"Jako mi je žao što to prolaziš, ali uvek postoji svetlo na kraju tunela. Nećeš biti sam. Sigurno ćeš pronaći savršenu osobu za sebe.

Kada tip nazove servis za koji radim odaberu različitu kategoriju, zavisno od fantazije. To može biti 'Jedva legalna' ili 'Sve prolazi'. I onda baziraš svoju ulogu prema kategoriji koju je odabrao. Na primer, ako lik odabere 'Jedva legalno' prvo što uvek pita je koliko imam godina.

Kažem nešto u stilu: "Smem li biti iskrena? Navršila sam 18 pre dva dana. Roditelji su mi na putovanju, a ja sam razmaženo derište. Prijateljice mi govore kako je ovaj servis super jer ga stalno zovu. Pričaju s puno zrelih muškaraca! Odlučila sam da nazovem i malo se zabavim."

Neki muškarci s kojima razgovaram su agresivni. Ponižavaju vas. Kažu stvari poput: "Ti si drolja, ti si kuja, ti si ništa, ti si samo žena!" Ali ima pozivatelja koji su neverovatno slatki i govoriće kako sam neverovatna i seksi.

Moram se prilagoditi njihovim fantazijama i ne mogu da odustanem. Slično je kao i na svakom poslu. Većina pozivatelja želi običan seks preko telefona, ali neki su muškarci vrlo kreativni u svojim fantazijama. Recimo Džim želi da mu rodim decu. Želi detaljno da opiše šta će mi radi kako bih ostala trudna.Ili recimo Tim, on želi da ga ponižavam. Moram ga vređati i govoriti da ima mali penis.

Bio je jedan pozivatelj koji je hteo da se pravim kako sam debela veverica koja skače s drveta na drvo. Pomislila sam - kako uopšte zvuči debela veverica? Rekla sam mu da mi baci lešnik i da me nahrani. Taj scenario ga je napaljivao punih 45 minuta. Zarađujem između 120.000 i 140.000 dinara nedeljno.

Sve to s čime sam se susrela na toj seksi liniji stvarno je uticalo na mene. Na početku me je jako smetalo. Znala sam u marketima da posmatram muškarce koje vidim. Pomislila bih - je li ovo lik koji želi seks s nekom maloletnicom? Je li to muškarac koji želi silovati žene? Je li to direktor koji fantazira o tome da mu neko stavi dildo u guzu u kancelariji?

Nakon nekog vremena shvatila sam da ti tipovi verovatno ne žele te stvari u stvarnom životu. To je samo razgovor, fantazija. Prestala sam prekomerno da analiziram i osuđujem te muškarce i počela sam se više otvarati.

I moj privatni život se poboljšao. Postala sam ležernija sa svojom seksualnošću, sada sam mnogo otvorenija.

Bonus video

ISEKLA JE LIMUN I POMEŠALA SA SOLJU: Godinama se STIDELA svoje kose, a onda je uz OVU smesu u tren rešila sve svoje probleme

(Espreos.rs/ 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.