KOLIKO STE ŽENSTVENE PO HOROSKOPU? Za Škorpije kažu da su fatalne, a Vodolije krhe
Megan Markl je mnogima oličenje ženstvenosti, Foto: AP

astrologija

KOLIKO STE ŽENSTVENE PO HOROSKOPU? Za Škorpije kažu da su fatalne, a Vodolije krhe

Proverite za vaš znak!

Objavljeno:

Horoskopski znak može mnogo da otkrije o karakteru osobe, a tako i o njenoj ženstvenosti. Ovan

Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. U pravilu, one deluju po šemi: “U muškarca se možeš pouzdati, ali bolje da uzdaš u samu sebe”. One vole igrati na sigurno, jasno informišući partnera o svojim namerama. Bik

Ove žene su prave boginje. Pre svega su dame koje, na neki misteriozan način, uspevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve.

Blizanci

Večiti je tinejdžer. Oni izgleda kao da nikad neće odrasti. Da, ona može imati puno dece, muža, ozbiljan posao, obveze. Ali pri tome, žene Blizanci su, u duši, uvek buntovnici koji ne mogu sedeti na jednom mestu.

Rak

Žena – majka. Ona okružuje istinskom brigom svih koje smatra bliskima. Oni, koje tako ne prihvata, takođe mogu računati na njenu brižnost. Ali, samo onda kada je to potrebno.

Lav

Kraljica. Ženstvenost Lavice zaista je kraljevska, jer tamo, gde se ona pojavljuje, odmah prestaju postojati sve druge žene. I nije bitno šta je to kod nje.

Devica

Mudra žena. To je ta mudra žena kojoj svi žele približiti, ali malo ko uspeva. Devica zna što znači prava mudrost; to je armirano-betonska logika, analitičko mišljenje, istinsko pronicljivo zapažanje i fenomenalno pamćenje.

Vaga

Prava “devojčica”: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od zla. Nežno i treperavo stvorenje, koje mnogi ne žele uvrediti.

Škorpija

Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, veštica i seks bomba. Žena škorpion uspešno kombinuje u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog. Strelac

Žena Strelac zna biti ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je samo utelovljenje ženstvenosti. Žene Ribe, Lavice i Rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim “umiljate fine devojčice” – svi oko nje padaju.

Jarac

Ovo je prava muza. O takvim su sanjali slikari, o njima su pevali pesnici. Pored ovakve žene, muškarci zaboravljaju na sve, i počinju stvarati. Dama Jarac samo svojom pojavom može učiniti da muškarci počinju ispunjavati sve njene želje.

Vodolija

Pametnica i lepotica. Ali, ženstvenost dame Vodolije često je promenjiva, u stvari, kao i sve ostale osobine. Ali, jedno ostaje konstantno: ove žene uvek žive život punim plućima i nikad ne sede na mestu.

Riba

Glumica. Sada vam se osmehuje, ali nakon nekog vremena, ako uvredite Ribicu, iza jarko crvenih usana ugledaćete niz oštrih zubića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.