ONI ĆE JEDNOSTAVNO ZNATI DA IH LAŽETE: 6 horoskopskih znakova od kojih ne možete da sakrijete BAŠ NIŠTA!
Sve ukapiraju, ponekad i na osnovu jedne rečenice, Foto: Profimedia

PRONICLJIVI

ONI ĆE JEDNOSTAVNO ZNATI DA IH LAŽETE: 6 horoskopskih znakova od kojih ne možete da sakrijete BAŠ NIŠTA!

Sa njima nema tajni

Objavljeno: 13:54h

Postoji 6 horoskopskih znakova koji će odmah znati da ih lažete. Otkrijte u nastavku teksta o kojim znakovima je reč.

1. Ovan

Ovnovi mogu toliko da se fokusiraju na ono što žele da su skloni da rade stvari o kojima nisu dobro razmislili. Taj cilj postaje Ovnov celokupan fokus i zbog njihove tvrdoglavosti, neće stati dok ga ne ostvare.

Bez obzira na posledice, na kraju mora biti po njihovom.

2. Devica

Ono što Device najviše od svega mrze je kad ne mogu da daju odgovor na neko pitanje. Bilo da je u pitanju sitnica ili nešto veliko, Device će uraditi sve što mogu kako bi saznale šta se događa.

Iako su ljudi često skloni da ostave stvari takve kakve jesu i idu dalje, Devica to ne može. Ona ćeuraditi sve u svojoj moći da se više nikad ne nađe u situaciji da nešto ne zna. Rođenim istraživačima nijedna tajna neće ostati skrivena.

3. Lav

Lavovi ni u ludilu neće dopustiti da se stvori lančana reakcija koja njima ne odgovara. Ako predosete da je nešto krenulo po zlu ili da im neko ne govori istinu, oni će se bez razmišljanja baciti na rešavanje misterije.

Snažni, hrabri i uvek spremni za akciju Lavovi su uvek deo rešenja za svaki problem. Nisu lenji i nikad ne bi ignorisalii ono što se oko njih događa i dopustili nekom drugom da rešava 'probleme'.

4. Blizanci

Ako neko nešto krije od njih ili izbegava neke teme, Blizancima će to odmah podstaći interes i želju da dublje kopaju kako bi otkrili o čemu se radi. Oni uvek znaju šta treba da pitaju, koje korake treba da preduzmu, imaju energije i dovoljno su fokusirani da urade ono što se mora uraditi.

Blizanci nikad neće dopustiti nekome da lažima povredi druge ljude. Njih vodi želja za otkrivanjem istine.

5. Bik

Ako Bik u nešto nije siguran ili misli da se od njega nešto krije, on će svu svoje energiju i vreme uložiti u otkrivanje misterije. Uopšte nije bitno koliko vremena će mu trebati da otkrije istinu, popravi problem ili razotkrije prevaru.

Nakon što se uključe u rešavanje problema, žilavi su i nepopustljivi. Budući da su Bikovi jako tvrdoglavi, teško da će pustiti da istina ili rešenje problema ostane neotkriveno.

6. Jarac

Iako su jako oprezni i praktični, Jarčevima koji traže odgovore nijedna prepreka nije dovoljno velika da ih u tome zaustavi. Ako žele odgovore, voljni su da se potrude. Svesni su da će situacija vremenom biti sve gora ako ne reše problem.

Mnogo je bolje je tražiti odgovore i popraviti nastalu štetu nego čekati u nadi da će vreme ispraviti stvari.

BONUS VIDEO: BRUTALNA OSVETA: Iznervirani komšija došao da mu naplati za neprospavane noći!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.