SINDI KRAFORD OVE STVARI RADI SVAKOD JUTRA: Sve žene bi trebale da je poslušaju jer izgleda 20 GODINA MLAĐE (VIDEO)
Sindi Kraford, Foto: Printscreen/youtube

lepotica

SINDI KRAFORD OVE STVARI RADI SVAKOD JUTRA: Sve žene bi trebale da je poslušaju jer izgleda 20 GODINA MLAĐE (VIDEO)

Ova 53 godina stara lepotica kune se u svoju bjuti rutinu koja joj omogućava da izgleda mlađe, negovano i sveže svakoga dana

Objavljeno:

Sindi Kraford je supermodel kakvoj nema ravne, ali ova lepotica i majka dvoje dece ima svoju jutarnju rutinu u nezi kože koju svakodnevno praktikuje bez izgovora.

Ova 53 godina stara lepotica kune se u svoju bjuti rutinu koja joj omogućava da izgleda mlađe, negovano i sveže svakoga dana, a za koju joj treba manje od 10 minuta.

- Sada nosim mnogo manje šminke nego pre, što znači da je briga o mojoj koži mnogo važna, istakla je ona.

Nakon umivanja ona nanosi serum koji joj pomaže da njena koža bude snabdevena kolagenom. Zatim sledi masaža podočnjaka kako bi oni bili manje otekli i da ne budu plavi. Nakon toga nanosi losion sa zaštitnim faktorom i to je odlična osnova za početak dana.

- Kada sam počela da se bavim modelingom nisam znala ništa o šminki i nezi kože. Moj prvi posao kao modela podrazumevao je da se sama našminkam. Imala sam slikanje sa Iman i Dijan de Vit, a ove dive su se same šminkale. Ja sam kupila sebi neki puder i maskaru i sećam se da sam stajala ispred ogledala i pokušavala da imitiram pokrete koje su njih dve izvodile ne bih li s ei ja našminkala. Svako od nas treba da ima svoju rutinu. Ponekad je potrebno tako malo, kao što je šminaknje obrva ili maskara koje mogu da upotpune vaš izgled, rekal je Sindi.

Dodala je da s godinama sve manje voli tečne pudere zato što se zadržavaju u borama i ističu čak i one najmanje linije koje ima na licu.

Sindi je otkrila da je presrećna što nikada nije previše čupala obrve pa su joj i dan danas guste, a isto je savetovala i svojoj ćerki. Malo sjaja na jagodicama čini da joj lice izgleda zategnutije, a ne kao da joj je tonus pao.

- S godinama sam shvatila da želim da imam kremasti osećaj na koži koja je hidrirana i nežna, pre nego li da bude suva, rekal je Sindi.

Ova zanosna brineta izgleda kao da devedesete z anju još uvek traju. Jednom vrhunska lepotica, zauvek vrhunska lepotica.

BONUS VIDEO: MISLILI STE DA JE OVO UTIČNICA? Izgleda tako, ali nikada nećete pogoditi šta se krije iza! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Vouge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.