15 najlepših citata koje svaka žena treba da zna (FOTO)

O DAMAMA I NJIHOVIM MANAMA

15 najlepših citata koje svaka žena treba da zna (FOTO)

Najlepša krivulja na svakoj ženi je njen osmeh, zato neka on traje zauvek
Objavljeno:

Ove rečenice su žene posvetile ženama, zato ih morate znati jer vas opisuju onima kakvima zaisto to jeste. 7 potpuno nerealnih stvari koje muškarci očekuju od žena (FOTO) 1. Žena je kao kesica čaja - ne znaš koliko je jaka dok ne upadne u toplu vodu (Eleonor Ruzvelt) 2. Moramo verovati da smo za nadarene za nešto i da se to, bez obzira na cenu, mora ostvariti (Marija Kiri) 3. Pitanje nije ko će me pustiti već ko će me sprečiti (Ajn Rand)

4. Ako gledate šta sve imate u životu, uvek ćete imati više. Ako gledate šta nemate u životu, nikad nećete imati dovoljno (Opra Vinfri) 5. Žene su najjače kad se naoružaju svojim slabostima (Madam Mari de Defo) 6. Hrabrost je poput mišića. Osnažujemo je vežbanjem (Rut Gordon)
7. Radost življenja je najbolji ženski kozmetički proizvod (Rozalind Rasel) 8. Niko se ne rađa, nego postaje, žena (Simon de Bovar) 9. Žena je pun krug. Unutar nje je moć za stvaranje, negovanje i preobrazbu (Dajan Meričajld)
10. Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu (Ketrin Hepbern) 11. Svaka žena koja razumie probleme vođenja domaćinstva bliže je razumevanju problema vođenja države (Margaret Tačer) 12. Ne možete ostaviti trajne tragove ako hodate na prstima (Lajman Gbove)
13. Jaka žena je ona koja je odlučila da uradi nešto što su drugi odredili da neće biti učinjeno (Mardž Persi) 14. Kad sam gladna, jedem. Kad sam žedna, pijem. Kad želim nešto da kažem, kažem to (Madona) 15, Neke žene izaberu da slede muškarce, a neke žene izaberu da slede svoje snove. Ako se pitate kojim putem krenuti, zapamtite da se vaša karijera nikad neće probuditi i reći da vas više ne voli (Lejdi Gaga)
(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.