ŠESTI WOMEN’S FEST: My Choice ovog vikenda u Beogradu!
Neka 6.Women's Fest My Choice bude i Vaš izbor, Foto: Promo

23. I 24. MART

ŠESTI WOMEN’S FEST: My Choice ovog vikenda u Beogradu!

My Choice je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira

Objavljeno:

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se šesti po redu Women’s Fest, održati 23. i 24. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

6. Women’s Fest pod sloganom My Choice....se organizuje u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta kao do sada, predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

My Choice je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira!

Ova manifestacija je odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom, putovanjima i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu.

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa kojima se dame mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije.

Ovog prvog prolecnog vikenda sve dame koje posete manifestacije će sa sigurnošču dobiti najbolje preporuke svega što im je potrebno za predstojeće proleće/leto.

Neka 6.Women's Fest My Choice bude i Vaš izbor!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.