8 mart: Dan kada obična žena postaje kraljica (FOTO) (GIF)

MALI VODIČ ZA MUŠKARCE

8 mart: Dan kada obična žena postaje kraljica (FOTO) (GIF)

Doručak u krevet, bombonjera i ruža, pa odlazak u bioskop ili u fini restoran. Priznajte da je barem jednom godišnje to zaslužila
Objavljeno:

8. mart je prepun dešavanja, organizuju se koncerti, predstave i raznorazne proslave. Ono što ženu čini ispunjenom tog dana nisu pokloni, nije ni cveće, ni bombonjere, već malo vaše pažnje. 11 sitnica koje će oraspoložiti svaku ženu u sekundi (GIF) (VIDEO) Ono što svaka žene želi a retko koja dobije je svakako kafa u krevet. Pritom je važno da se potrudite da joj ne prospete punu šolju vrele kafe za vrat, budite pažljivi. Bilo bi dobro kada bi se pored te kafe našao i kakav cvetak, ne mora nužno da bude ruža. Neka ljubičica, visibaba ili drugi vesnik proleća, koji na brzaka možete ubrati u svakom parku ili dvorištu. Da li je za vas iko ikad ukrao ružu preko komšijine ograde? (FOTO)​

Profimedia
Uz jutarnju kafu veliki plus bi bio i doručak u krevet, a u toni brzih i jednostavnih recepata snaćićete se kao profesionalac. Uvek možete odvojiti 15 minuta da je iznenadite nekim zavodljivim ukusom. Pritom se potrudite da kuhinja ne izgleda kao da je na nju pala atomska bomba, jer umesto da joj ulepša to će joj pokvariti dan.
Doručak stavite na poslužavnik, tacnu za tortu ili kupite mali stočoć za doručak u krevetu. Obavezno dodajte čašu vode ili sok, a cveće je neizostavno. Ne brinite, čak iako vam jelo nije ispalo najbolje, ona to neće primetiti, jer u stvari svaka žena želi da vidi muškarca koji se trudi. Osim toga muškarac u kuhinji je jako seksi.
Veći deo dana se verovatno nećete ni videti, oboje ćete krenuti svako na svoju stranu. To ne znači da ne treba da joj pošaljete bar 2-3 poruke. Ne morate juriti za stereotipima, ili joj pisati ljubavnu poeziju, ali dobro staro ‚‚ Kako si?", ‚‚Želim ti lep dan" ili ‚‚ Jedva čekam da te vidim" biće sasvim dovoljni.
Profimedia
Veče ćete verovatno provesti zajedno pa bi bilo lepo da negde izađete, a ne da kao uvek pravite uštogljenu romantičnu atmnosferu u svojoj kući. Izađite na večeru u neki fini restoran, idite u bioskop ili jednostavno prošetajte nekim lepim parkom ili duž reke. Time ćete sigurno dobiti veliki plus.
I nikako ne zaboravite da joj čestitate, to možete uraditi u bilo koje doba dana, i na vama svojstven način. Kao što ga deca nikad ne zaboravljaju, ne zaboravljajte ga ni vi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.