UŠLA VAM JE BUBAMARA U KUĆU: Neće vam biti dobro kad OVO saznate!
Bubamare simbolicuju sreću i blagostanje, ali..., Foto: Printscreen

neverovatno

UŠLA VAM JE BUBAMARA U KUĆU: Neće vam biti dobro kad OVO saznate!

Nakon sto naučite tumačiti ove pojave i znakove na mnoge stvari ćete gledati drugačije

Objavljeno: 13:47h

U našem narodu već odavno postoji verovanje da kada nam bubamara sleti na dlan, imat ćemo sreće toga dana. Ipak, postoje i drugi znakovi iz prirode, koji nam zaista mogu ukazati na to. Postoje zanimljiva stara verovanja koja ozbiljno stvaraju i u koja slepo veruju u svim delovima sveta.

Reč je o nekim svakodnevnim pojavama koje ako primetite, mogu da ukažu na sreću koja vas veoma brzo očekuje.

Cvrčak – Ako se sasvim slučajno cvrčak pojavi u vašoj blizini, dobro obratite pažnju jer vas čeka veoma ugodan i srećan događaj u skoroj budućnosti.

Bubamara – ona svugde u svetu simbolizuje sreću i blagostanje. To nije bez razloga. Postoji verovanje da ako sićušna bubamara sleti na nekog bolesnog čoveka, to je znak da će on vrlo brzo ozdraviti.

Vilin konjic – on uvek najavljuje neku promenu u vašem životu, a simbol je mudrosti, hrabrosti,čistoće, harmonije i snage. Takođe, ovaj insekt u mnogim kulturama predstavlja ponovno rođenje,ponegde regeneraciju i besmrtnost. Ako slučajno vidite vilin konjica negde u prirodi,obratite pažnju, jer on vam donosi sreću.

Žir – Smatra se da žir šiti od udara munje jer je on plod hrasta, a hrast je drvo koje je posvećeno Toru, mitskom bogu munja i gromova.

Svinja – nećete verovati, ali ova životinja u nekim kulturama simbolizuje sreću, pa čak i bogatstvo, prijateljstvo , strpljenje i iskrenost.

Kornjača – prema verovanju, u drevnoj kineskoj mitologiji kornjača je sveta životinja, odnosno jedna od četiri svete životinje (pored zmaja, jednoroga i feniksa).

Ona simbolizuje sreću,dugovečnost, mudrost i izdržljivost. Stari Kinezi su čvrsto verovali da kornjača u sebi čuva velike tajne neba i zemlje.

BONUS VIDEO:

E OVO JOŠ NISMO VIDELI! Mačka uživa u tretmanu masaže, a posebno voli nežno masiranje glave!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.