NEKA VAS DIJABETES ILI POST NE SPREČE U UŽIVANJU U SLATKIŠIMA: Ova poslastica će vas oduševiti!
Seven Heaven sladoledi, Foto: Promo

ODLIČAN IZBOR

NEKA VAS DIJABETES ILI POST NE SPREČE U UŽIVANJU U SLATKIŠIMA: Ova poslastica će vas oduševiti!

Velika je zabluda da slatkiš ne može ujedno biti magičnog neodoljivog ukusa, a sa druge strane zdrav, bez šećera i posan

Objavljeno: 14:28h

Slatkiši na ljudsko telo imaju sjajan efekat - popravljaju raspoloženje, stimulišu lučenje hormona sreće, čine da nam se sva čula otvore i daruju divne momente uživanja, naročito kada ih delimo sa ljudima koje volimo.

Ipak, mnogi ih se odriču, jer kupovne poslastice često imaju više aditiva, emulgatora i drugih veštačkih dodataka. Nažalost mnogi boluju i od dijabetesa, te im je konzumiranje slatkiša zabranjeno. Takođe, ljudi koji poste su ograničeni po pitanju sastojaka, a neretko se dešava da ovakvi slatkiši nisu ukusni.

Velika je zabluda da slatkiš ne može ujedno biti magičnog neodoljivog ukusa, a sa druge strane zdrav, bez šećera i posan!

Seven Heaven sladoledi su savršeno kremasta kombinacija svežeg organskog voća (ne arome!) rađeni po tradicionalnoj, staroj recepturi italijanskih đelato majstora!

Dodatna prednost Seven Heaven sladoleda je i to što u njima možete da uživate bez griže savesti, jer ne sadrže rafinisane i hidrogenizovane biljne masti, emulgatore i veštačke arome. Oni su isključivo na biljnoj, prirodnoj bazi, premium su kvaliteta i u ponudi je preko 30 različitih ukusa! Ukoliko volite klasične mlečne ukuse, možete uživati u preko 10 aroma, a ukoliko ste vegan (postite), ili uopšte ne konzumirate šećer (sugar free) takođe možete odabrati ukuse za sebe iz velike ponude!

Tu se benefiti Seven Heaven sladoleda ne završavaju – jer vam oni mogu stići za samo sat vremena na teritoriji Beograda na kućnu adresu! Dostava je bespaltna!

Sve što treba da uradite jeste da okrenete broj telefona 066/66-00-330 , osmislite svoju idealnu kombinaciju ukusa i prenesete je našem đelato masjtoru! Takođe, možete i online poručiti vaše sedmo nebo klikom OVDE .

Poručite i uverite se sami u premium kvalitet Seven Heaven sladoleda i shvatićete zašto oni koji ga probaju tvrde da ovo nije poslastica, već istinsko remek delo!

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.