OD OVE BILJKE GRUDI RASTU KAO LUDE: Niko vam je do sada nije OTKRIO
Piskavica, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OD OVE BILJKE GRUDI RASTU KAO LUDE: Niko vam je do sada nije OTKRIO

Ova biljka sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu

Objavljeno:

Želja mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da njene grudi izgledaju veće, a struk bude tanji. Piskavica je upravo ta biljka koja pomaže u obnovi celokupnog organizma.

Seme je to koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! Mada zvuči neverovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu.

Osim za lepotu, dobra je i za dojilje jer podstiče proizvodnju mleka, umiruje dojenče, snabdeva ih gvožđem i pomaže im u dobijanju na težini.

Ovo seme takođe, smanjuje tegobe PMS-a. Zbog delovanja na matericu konzumirajte je par dana pre porođaja, jer podstiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.

Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i leči mnoge polne probleme.

Piskavica je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana i Hipokrata.

U liečenju i ishrani se koristi njeno seme, koje je neizbežan sastojak karija i drugih začinskih mešavina veoma popularnih u Indiji i na Srednjem Istoku. Ovo seme koriste zbog alergija, visokog pritiska, regulisanja šećera u krvi, izbacivanja sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma itd. Međutim, ukus ove biljke je izrazito gorak i opor, pa se na njega morate navići.

RECEPT: Dve kašičice semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje. Pijte lagano, u malim gutljajima.

Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije).

Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave. U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice sveže samlevenih semenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.

BONUS VIDEO: KAKAV LUDI PAS SPASILAC! Skočio u bazen i počeo da vuče devojku za kosu, ne znajući da je sama skočila da se kupa! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.