MAGIČAN PERIOD: 3 znaka Zodijaka koja bi mogla dobiti sve što požele tokom vladavine Riba
Možda budete imali sreće kao Olivija Kolman, dobitnica Oskara, Foto: EPA/ETTORE FERRARI

astrologija

MAGIČAN PERIOD: 3 znaka Zodijaka koja bi mogla dobiti sve što požele tokom vladavine Riba

Ovi znakovi će proći kroz zaista magičan period i ako dopuste, ostvariće sve ideje koje su imalI

Objavljeno:

Horoskop otkriva za koja će 3 znaka vladavina Riba biti magičan period ispunjenja želja!

Ovi znakovi će proći kroz zaista magičan period i ako dopuste, ostvariće sve ideje koje su imali. Od privatnog, do profesionalnog polja, napredovaće u svim oblastima života. Rak

Pripremite se za vožnju – kao na letećem magičnom tepihu. Bilo da se odlučite za novi kurs ili planirate romantično putovanje s svojom voljenom osobom, vaš život sada izgleda odlično i sve vaše emocije su na pravom mestu. Neki od vas će ući u nepoznatu teritoriju, pa ako želite uspeti, samo slušajte svoje srce!

Škorpija

Čini se da vaša strast nije iz ovog sveta. Kreativnost vas je potpuno preplavila, a vi ste konačno u kontaktu sa svojom umetničkom stranom. Ko je uopšte taj Pikaso? Sada ste vi na vrhu! I ova sezona će biti ispunjena s puno ljubavi – ljubavi prema partneru, ali i ljubavi prema sebi. Nemojte se obuzdavati! Jednostavno pustite i živite svoj život do maksimuma.

Ribe

Ponovo se osećate kao nekakav čarobni jednorog! Šta bi svet uradio bez vas? Vaša nežna priroda kombinovana s magičnim umom i zagonetnom misterioznošću je zaista jedinstvena Iako se vaše emocije lako mogu uzdrmati, proćićete kroz jedan od najboljih perioda svog života. Uživajte u ovom periodu i dobijte sve što želite!

bonus video:

(Espreso.co.rs/ženskimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.