5 delova tela koji su jedinstveni kao otisci prsta (FOTO)

PAZITE ŠTA RADITE

5 delova tela koji su jedinstveni kao otisci prsta (FOTO)

Postoji još 5 delova vašeg tela koji vas mogu podjednako dobro identifikovati
Objavljeno: 07:21h

Više delova vašeg tela su unikatni i samo vaši, oni uvek jako precizno mogu pokazati vaš identitet i kod svih osoba se uvek razlikuju. Koliko ste inteligentni? Šta vrhovi prstiju govore o vama? (FOTO) 1. Dužica DNK određuje boju i strukturu dužice, ali šare na njoj nastaju nasumično tokom fetusnog razvoja i zato su jedinstveni.

2. Stopalo Otisak stopala kod fetusa se razvija u isto vreme kada i otisak prsta. Prilikom istraga može biti jednako koristan kao i otisak prsta.
3. Rub uha Pređite prstom po rubu ušne resice da biste osetili sva udubljenja i grebene. Vi ste jedina osoba na svetu sa takvim oblikom ušne resice. Stručnjaci smatraju da je uho fantastičan identifikator i razvijaju poseban skener kojim će se, uz pomoć otiska uha, otključavati mobilni telefoni.
4. Usne Studija objavljena u ‚‚Journal of Forensic Dental Sciences" je pokazala da je uzorak uzvišenja i udubljena na usnama unikatan baš poput otiska prsta.
5. Jezik Ima unikatan oblik i teksturu, a način na koji su tačkice ili udubljenja raspoređeni po jeziku jedinstven je samo vama. Uzorci na jeziku se retko menjaju tokom vremena s obzirom na to da je jezik zaštićen unutar usne šupljine, za razliku od prstiju koji s vremenom mogu postati izbrazdani.
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.