Najjači holivudski glumac otkriva svoj trening za novi Men's Health
Kris Hemsvort je junak sa naslovne strane martovskog broja najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji, Foto: Promo

MARTOVSKI BROJ JE NA KIOSCIMA

Najjači holivudski glumac otkriva svoj trening za novi Men's Health

Novi Men's Health donosi vam i specijal o ishrani, gde ćete pronaći 63
supernamirnice koje možete da pripremite u 100 različitih kombinacija

Objavljeno:

On je jedan od najmišićavijih. On je jedan od najplaćenijih. On je jedan od najjačih. On je zvezda "Avendžersa" i svoju veličinu nosi lako. Kris Hemsvort je junak sa naslovne strane martovskog broja najprodavanijeg muškog magazina u Srbiji koji je od danas u prodaji. Men's Health je posetio slavnog glumca u njegovom domu u Australiji i ekskluzivno predstavlja njegov način treninga i ishrane.

"Heroji i njihova dela mogu da budu inspiracija, ali ono što na stvarno čini onime što jesmo jeste rad", kaže slavni Kris Hemsvort za novi Men's Health. Australijanac koji je otelotvorio nordijskog boga groma otkriva kako je prestao da robuje očekivanjima okoline, ali i svojim, zašto je prestao da jede meso i iz teretane izašao na trening pod otvorenim nebom.

Ovako je to izgledalo na licu mesta, u Hemsvortovoj vili:

Novi Men's Health donosi vam i specijal o ishrani, gde ćete pronaći 63 supernamirnice koje možete da pripremite u 100 različitih kombinacija.

Tu je i novi turbotrening: samo 18 minuta kombinovanih vežbi dnevno dovoljno je za formu vrhunskog atlete i održavanje tela poput visokoturažne mašine. Potražite ovaj program u martovskom Men's Health-u.

Moć univerzuma je na strani onoga ko poštuje njegova pravila, a moderni Druid iz šuma u okolini Lapova otkriva kako se to radi. Pročitajte priču o Željku Iličiću, rendžeru iz Šumadije, i poželećete da istog trena odete u šumu.

foto: Promo

Martovsko izdanje najprodavanijeg magazinja za muškarce ima još jedan dodatak, to su Časovi kod careva života. Prele, Tirke, Gaga, Kapor, Kameni, Bekim i Bajford, svojim delima i rečima dali su nam najvažnije lekcije iz muškosti i ljudskosti, zato pogledajte savete najvećih beogradskih šmekera.

Izađite iz cajtnota! Današnji muškarac praktično ceo život provodi u dedlajnu i to ga čini nervoznim - novi MH nudi devet tehnika za zaustavljanje vremena.

Men's Health žena u novom broju je glumica Bri Larson koja daje odgovor na pitanje šta radi najmoćnija dama Marvelovog univerzuma kad joj dan iz nekog razloga nije prebukiran spasavanjem čovečanstva.

Pogledajte i stilske trikove: kako se multipraktik garderoba za sitne i krupnije popravke oko kuće transformiše u reprezentativan autfit za večernji izlazak.

Novi Men's Health je stigao i snažno proleće može da počne!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.