3 ŽUSTRE DAME HOROSKOPA: Ako ih prevarite bolje se pripazite
One su neustrašive, Foto: Youtube printscreen

astrologija

3 ŽUSTRE DAME HOROSKOPA: Ako ih prevarite bolje se pripazite

Otkrijte kojim to horoskopskim znacima pripadaju ove fatalne i neumoljive dame

Objavljeno: 23.02.2019. 12:40h
  • 21

One su divne, šarmantne, sofisticirane i učinile bi sve za čoveka kog vole, ali ako ih prevarite ili to samo pokušate, bolje bi bilo da se zabrinete.

Zbog njega idu i kroz vatru i vodu, ako treba i peške do Meseca, ali ako joj se samo učini da joj on okreće leđa bolje bi mu bilo da nestane sa lica Zemlje.

Otkrijte kojim to horoskopskim znacima pripadaju ove fatalne i neumoljive dame.

3. LAV:

Lavica je žena krajnosti.Ako te voli, obožavaće te bez ostatka, a ako ne, mrzeće te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u umiljato mače. Njoj su u ljubavi bitne 2 stavke – da bude veći autoritet partneru nego on njoj.
 Ukoliko su ti uslovi ispunjeni, nema prepreka za njenu sreću i emotivnu ispunjenost. Naravno, njen muškarac mora da joj se svakodnevno divi i što ćešće govori da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek – delo. Pored toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija.

2. ŠKORPIJA:

Ona je femme fatale u samom smislu te reči, biće sa neverovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primetiti i zauvek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami ”žrtvu ” da momentalno poželi da postane njen plen. Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, jer ona smatra da treba bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli.Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije delove duše, gotovo kao da ima skrivene moći.

1. STRELAC:

Ženi Strelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno aktraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvek raspoložena da isproba nešto neobično, neverovatnog temperamenta, san je svakog muškarca.Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim a ona bi sad i odmah sve, na njega će sasuti čitavu bujicu ljutitih i za jednu damu nimalo prikladnih reči. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj grešci, kada je obuzme bes ona gubi kontrolu nad sobom i ume da vređa drugu stranu do iznemoglosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media