RUSKI DOKTOR POKAZAO NAJBOLJU VEŽBU ZA MRŠAVLJENJE: Potrebna vam je samo STOLICA! (VIDEO)
Doktor Petar Aleksandrović Popov, Foto: Printscreen/youtube

kućni trening

RUSKI DOKTOR POKAZAO NAJBOLJU VEŽBU ZA MRŠAVLJENJE: Potrebna vam je samo STOLICA! (VIDEO)

Sasvim jednostavna vežba koja pomaže da brzo sagorite kalorije

Objavljeno:

Doktor Petar Aleksandrović Popov je ruski fizioterapeut koji je usavršio oporavak kičme nakon operacije i traume. Bivši gimnastičar i psihoterapeut izuzetno je popularan u Rusiji.

Njegov način vežbanja, koji se bazira na potpunom oporavku kičme pomogao je profesionalnom vozaču Olegu Keselmanu nakon povrede i operacije stopala da se vrati na takmičenje za samo deset dana.

Ovaj put dr. Popov predstavlja sasvim jednostavnu vežbu koja pomaže da brzo sagorite kalorije.

Vežba za brzo topljenje kilograma

Doktor Popov je osmislio vežbu trčanja na stolici koja će vam se sigurno učiniti čudnom, ali tvrdi da je delotvorna.

Ovaj način trčanja na visokoj stolici je izuzetno zahtevan trening jer osim trčanja morate i održavati ravnotežu jer inače padate sa stolice. Nakon nekoliko minuta trčanja ćete se osećati kao da ste pretrčali kilometre.

Dobrobiti vežbe dr. Popova:

1. Pogodna je za sve one koji pate od proširenih vena. 2. Razvija osjećaj za ravnotežu. 3. Zahtevnija je od bilo koje vežbe, jer balansirate i trčite, pa zbog toga i topi kilograme. 4. Osećate ubrzan protok krvi u nogama i leđima, a svi mišići na telu se aktiviraju. 5. Budući da je reč o laganom džogingu, nema mogućnosti povrede zglobova. 6. Pomaže u pravilnom radu unutrašnjih organa. 7. Podstiče medabolizam. 8. Popravlja držanje tela. Nakon nekoliko dana kičma će vam stajati pravo, a bolovi će se smanjiti.

Savet doktora Popova je da se ne forsirate i da ovu vežbu radite lagano: prvo nekoliko minuta dnevno dok ne steknete kondiciju, a zatim vežbajte najviše 20 minuta dnevno.

BONUS VIDEO: JADNO DETE SA OVAKVOM MAJKOM! Dečak je poželeo da pije sok, ali nije uspeo sam da otvori konzervu! Ono šta je majka uradila je strašno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.