OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE KROZ ŽIVOT PRATI NESREĆA! Ako ste jedan od njih, nije vam lako!
Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem lekaru ili naučniku!, Foto: Profimedia

JESTE LI JEDAN OD NJIH?

OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE KROZ ŽIVOT PRATI NESREĆA! Ako ste jedan od njih, nije vam lako!

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem lekaru ili naučniku

Objavljeno:

Iako svi ponekad imamo loše dane, ovim se znakovima oni događaju češće nego ikome. Sledeća tri horoskopska znaka pravi su nesretnici.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem lekaru ili naučniku.

Devica

Njihova težnja za savršenošću glavni je razlog njihove nesreće. Iako drugima oko sebe daju mudre savete, Device sebi ne znaju pomoći. Dugo im treba da se potpuno organizuju, a njihov nepoverljiv karakter takođe im ne ide na ruku jer sve preispituju nekoliko puta i mozgaju oko nebitnih stvari. Veliki su dramatičari i često ćete ih čuti kako govore da je njima teže nego bilo kome drugome.

Vaga

Vage ne znaju da se nose s nepravdom i ona ih istinski boli. Jako ih muči proces starenja i uznemiravaju ih prve bore, sede vlasi i slično. Iako im to stvara stres, Vage često pokušavaju razotkriti nekoga u lažima i prevarama, a kada to uspeju, tuđi problem počnu shvatati lično. Osobe rođene u znaku Vage najviše bi volele kada bi mogle živeti u nekom vlastitom svetu u koji nepravda i loši ljudi ne mogu dopreti.

Ribe

Emotivne Ribe često gube kontakt s realnošću što ih dovodi u nepogodne situacije. Jako ih uznemiravaju bilo kakve negativne vesti jer u glavi imaju zacrtan jasan plan kako žele da njihov život izgleda pa ih svako remećenje ljuti i rastužuje. Vrlo su nestrpljive i pokušavaju na silu rešiti probleme za koje treba malo duže vremena kako bi se rešili, a često imaju i agresivnu crtu koja se javi kada su najočajnije.

BONUS VIDEO:

ŠABAN JE UVEK BIO NASMEJAN: Mural sa likom legende narodne muzike osvanuo u Šapcu!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.