ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U DEVICI: Koji znakovi bi mogli očekivati napredak?
Šta nam donosi pun Mesec?, Foto: Dado Djilas

astrologija

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U DEVICI: Koji znakovi bi mogli očekivati napredak?

Merkur i Neptun će se susresti jedan s drugim kako bi se suprotstavili ovom Mesecu, sugerisući da možemo biti podložni prevari

Objavljeno:

Najveći i najsjajniji Super Mesec, Snežni Mesec u Devici, pojavljuje se sredinom jutra 19. februara

Smatra se najvećim Super Mesecom u nizu od 3 puna Super Meseca (21. siječnja, 19. februara i 21. marta 2019.). Ovog meseca pojavljuje se drugi u nizu od 3 puna Super Meseca (21. januara, 19. februara i 21. marta 2019.). Svi ovi puni Meseci su udaljeni manje od 362.000 km (225.000 milja), ako se mjri od centra Zemlje i Mjseca. Pun Mesec 19. februara 2019. godine smatra se najvećim Super Mesecom od svih ostalih, jer je na udaljenosti od 356.846 km (221.734 milja). Puni Mjseci nas teraju da čistimo i oslobađamo stvari iz naših života pa se moramo pobrinuti da to kontrolišemo i da nas niko drugi ne prisiljava na određeno delovanje. Ponekad možemo otpustiti stvari, zbog čega kasnije zažalimo zbog pojačanih emocija. Februar nam donosi intenzivan Super Mesec: Snežni Mjsec, koji doseže vrhunac u Devici, znak žetve, napornog rada i samopožrtvovanja. Možemo biti posebno strogi prema sebi i preuzeti veći deo krivice nego što zaslužujemo u bilo kojem sukobu koji se pojavi, piše Mystical raven. Da bi stvari bile još složenije, Merkur i Neptun će se susresti jedan s drugim kako bi se suprotstavili ovom Mesecu, sugerisući da možemo biti podložni prevari. Budite posebno oprezni i slušajte svoju intuiciju, čak i ako govori ono što ne želite čuti.

U vašim naporima da ostanete uzemljeni pomoći će vam Mars, planeta odlučnog delovanja. Ako zaglavite između dva izbora, Snežni Mjsec će vas gotovo sigurno gurnuti prema praktičnom. Možda ne izgleda tako blistavo, ali to je jedini pravi put napred. Jarko sunčevo svetlo baca zrake poput reflekotra na našu podsvest i našu senu. To može biti neuprijatno jer Sunce bukvalno izbija demone koji se nemaju gde sakriti. Često je puni Mesec vreme kada žanjemo ono što smo posijali na mladi Mesec… i dobro i loše. Velovi između svetova su najtanji oko punog Meseca, stoga budite vrlo oprezni s onim što prizivate. Za vreme punog Mjseca najbolje je čistiti stvari i proterivati entitete / loše navike natrag u podzemni svet odakle su došle. Nakon toga zatvorite vrata! Vaš osećaj sigurnosti sada je povezan s redom i jasnoćom, čak i u emocijama. Možda imate potrebu organizovati sve što je haotično i neorganizovano. Pokušajte biti tolerantniji i prihvatite nesavršenosti života. Bolje je verovati životu i pustiti ga da teče, ne mora sve biti u skladu s našim očekivanjima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.