ISTIČU SE U ZODIJAKU: 11 stvari koje bi trebali znati o Vagama ako ih želite pored sebe
Kardi Bi je vaga, Foto: AP

astrologija

ISTIČU SE U ZODIJAKU: 11 stvari koje bi trebali znati o Vagama ako ih želite pored sebe

Vage će vas uvek naterati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro

Objavljeno:

Ovo su karakteristike osoba rođenih u znaku vage.

Vage rođene između 4. i 13. oktobra su veoma čudne

Ponekad dok govore iz njihova usta izlaze čudni zvukovi, ponekad izmisle ludi ples koji demonstriraju u kuhinji… koliko god njihova neobičnost bila ekstremna, ona postoji i ne vodi nikuda.

Užasno su neodlučne Nebitno radi li se o velikoj odluci poput one – prihvatiti posao ili ne, ili treba odlučiti hoće li večerati ribu ili piletinu, za Vage to predstavlja pitanje života ili smrti. One će sastaviti listu za i protiv i naposletku dobro odvagnuti koja je odluka ispravna.

Mirotvorci su Sve bi se Vage trebale prijaviti na izbor lepote jer, dragi naši, Vage sve što žele je mir u svetu! Vage će vas uvek naterati da i u svom najvećem neprijatelju pronađete ono dobro, a ako se naše u situaciji da su njeni prijatelji u svađi, učinit će sve da ih pomiri.

Saznajte sve o vagama
Saznajte sve o vagama foto: Profimedia

Imaju problem s odbijanjem

Iako imaju pretrpani raspored Vage će bez imalo pogovora odraditi poslovni projekt, obavljati porodične obveze i pomoći prijatelju, a kasnije će psovati. I nemojte sada, kada ovo znate, iskorištavati Vage jer, vas one neće znati odbiti.

Ljubomorne su

Osim što su ljubomorne, Vage strahuju da će nešto propustiti. Vage žele imati uvid u sve, u svakom trenutku. Tako kada ne posete koncert, izložbu ili se ne pojave na najboljoj žurci u gradu o kojem svi pričaju, Vage će se ‘žive pojesti’.

Šarmantne su i kokete

Iako retko ko može odoleti njihovom šarmu, ne morate brinuti Vage vas nikada neće prevariti. One su verne i odane.

Trebaju vreme za punjenje baterija

Neki će možda reći da su Vage lenštine no, prava je istina da one s vremena na vreme trebaju vremena za sebe kako bi napunile baterije i spremile se za dalju avanturu i zabavu.

Vole prekrasne stvari

Vage su mrvicu materijalistički nastrojene i imaju naviku redovno šopingirati. Vage uvek vide važnost ulaganja u kvalitetne stvari, pa i onda kada se radi o dobroj torbi ili cipelama. Ipak, s druge strane, Vage ne očekuju skupocene darove.

Vole slušati i odlično to rade

Vage će uvek radio saslušati ljubavne probleme prijatelja i dati im koristan savet.One su saosećajne i uvek spremne pružiti emocionalnu podršku.

Vole nove izazove

Vage ne vole rutinu stoga su uvek u utrci za novim avanturama. Jedan će dan upisati kurs gitare, drugi dan će se pripremati za triatlon, a treći će dan učiti neki novi jezik. Čak i ako su srećne u svom privatnom životu i karijeri, Vage će uvek tražiti nove izazove.

Obožavaju jesen

Osim romantičnog lišća, sve toplijih večeri i Noći veštica, Vage posebno uživaju u jeseni, jer tada slave svoj rođendan. Uživaju u maskiranju, rezbarenju bundeva i posebno u proslavi rođendana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.