DOJILA JE PRED MOJIM MUŽEM, A ONDA ME POPRSKALA MLEKOM: Ispovest ove žene izazvala je BURU na internetu (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

DOJILA JE PRED MOJIM MUŽEM, A ONDA ME POPRSKALA MLEKOM: Ispovest ove žene izazvala je BURU na internetu (FOTO)

Očekivala je da će dobiti podršku javnosti

Objavljeno:

Jedna žena se na društvenim mrežama požalila na mamu koja je dojila u javnosti pred njenim mužem kojem je "lako odvući pažnju" i odlučila da joj pošalje ljutitu poruku. Iako je verovatno očekivala da će dobiti podršku javnosti, dobila je upravo suprotno.

foto: Printscreen/facebook

"Žena misli da je prikladno dojiti svoju bebu dok moje dete i muž kojem je lako odvući pažnju sede u blizini. Ne mislim da si trebala tako da reaguješ samo zato što sam ti rekla da odeš na neko intimnije mesto. Rekla si mi da od*ebem i poprskala me mlekom iz sise, a to nije bilo ničim izazvano. Nadam se da te je sramota", napisala je.

Internet ju je brzo spustio na zemlju, stajući na stranu prozvane mame.

foto: Printscreen/facebook

"Njena reakcija nije u redu, ali zašto ne bi smjela da nahrani bebu u javnosti? Ne bih ni ja birala reči da si mi rekla da se pomerim. Nešto nije u redu s ljudima koji misle da je neprikladno videti nekoga da doji."

foto: Printscreen/facebook

"Dobila si šta si zaslužila. Ako ti se ne sviđa, nemoj da gledaš. Ako ne veruješ mužu, reši to s njim. Ti si narušila njena prava kad si joj prigovorila, ne ona tvoja."

foto: Printscreen/facebook

"Nisi valjda ozbiljna? Dete ne bi trebalo da jede jer je tvom mužu lako odvući pažnju? Zar nikad nije video sisu? Možda bi trebala da mu pokažeš svoju pa mu ubuduće tuđe neće odvraćati pažnju. Ako je istina da te poprskala, to mi je ulepšalo nedelju."

foto: Printscreen/facebook

"Jedina intimnija mesta na javnim površinama su obično toaleti. Sumnjam da bi autorka ove glupe objave išla da jede u toalet, pa zašto bi onda neko drugi. Saberi se."

BONUS VIDEO: MIKI MAUS I SUNĐER BOB UBIŠE BOGA U NJEMU! Nervozni Rus hteo da bije vozača kombija, ali su ga dečiji junaci naučili pameti! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.