STUDENTKINJA DOŽIVELA NEVIĐENI BLAM U TERETANI: Izbacili je s treninga jer je NEPRIKLADNO OBUČENA (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

HIT

STUDENTKINJA DOŽIVELA NEVIĐENI BLAM U TERETANI: Izbacili je s treninga jer je NEPRIKLADNO OBUČENA (FOTO)

"Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na šta tačno misli

Objavljeno: 09:53h

Nekako verujemo da je onima koji dolaze u teretane u fokusu njihov fizički izgled i vežbe koje rade, pre nego šta drugi o tome misle. Ali, ispostavilo se suprotno. Naime, jedna je devoka izbačena iz lokalne teretane u jednom nemačkom gradu, u koju je inače išla dve godine i to zbog "topa" koji je obukla za jedan trening.

22-godišnja studentkinja prava Marni šokirala se kad joj je prišla radnica teretane i rekla joj "ne možeš ovako trenirati", indikativno pogledavši njenu odeću za trening koja se sastojala od helanki i crnog “krop topa”, topa koji joj je prekrio pupak. Prema mišljenju zaposlene teretane, radi se o "autfitu koji previše odvlači pažnju".

Video se tek manji deo stomaka

"Rekla mi je da "tako ne mogu trenirati", a ja sam je sam zbunjeno gledala jer nisam znala na šta tačno misli. Tada mi je rekla da ne mogu nositi sportski grudnjak. Šokirala sam se jer se uopšte nije radilo o sportskom grudnjaku, a da se i radilo o njemu, šta onda? Radnica je samo rekla da ostalim vežbačima u teretani takva odeća previše odvlači pažnju”, ispričala je studentkinja koja je svoj autfit objavila na svom nalogu na Tviteru. Vidljivo je kako se vidi tek manji deo njene kože stomaka i leđa.

"U kom mi to veku živimo?", zapitala se Marni.

Korisnici društvenih mreža u komentarima su se uglavnom su stali na stranu studentkinje.

“Molim?! Ljudi u mojoj teretani vežbaju u kratkim pantalonama i sportskim grudnjacima i nitko to ne primećuje. Vreme je da napišeš zvaničnu žalbu”, napisala je jedna korisnica, a njene reči ponovli su i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ČIK PROBAJTE SA OVAKVOM FRIZUROM DA UĐETE U GSP?! I pri tome, nikoga ne povredite. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.