NAPRAVILA JE SELFI U DONJEM VEŠU PRE GODINU DANA: Ono  što je na njemu videla, promenilo joj je život IZ KORENA
Katerina Visiliadis, Foto: Printscreen/facebook

KAKVA TRANSFORMACIJA!

NAPRAVILA JE SELFI U DONJEM VEŠU PRE GODINU DANA: Ono što je na njemu videla, promenilo joj je život IZ KORENA

U periodu kada je selfi nastao nije mogla ni da se pogleda u ogledalo

Objavljeno:

Za devet meseci jedna Australijanka skinula je ogroman broj kilograma i otkrila na koji način.

Motivisala ju je fotografija, odnosno selfi, koji je uslikala kad je nosila samo donji veš. Katerina Visiliadis ima 48 godina, a u jednom trenutku je imala čak 138 kg. U to vreme, piše Dejli Mejl, priznaje da nije mogla ni da se pogleda u ogledalo. Kilograme je nagomilala u periodu od deset godina, kada je živela na na gaziranim sokovima, čipsu, čokoladi, dostavi i svemu "što ne smemo da jedemo". Kako je rekla, ona jede svaki put kad joj se dogodi nešto lepo, ili ružno, a u hrani je pronalazila i utehu.

Kaže da je najviše problema imala s hranom u kasnim satima. Pojela bi najveće pakovanje čipsa, veliku čokoladu i popila litar i po gaziranog soka, a ona i njen suprug nedeljno su trošili velike sume novca na brzu hranu. U najgorem periodu opseg njenog struka i njena visina bili su jednaki. Kada je uslikala tu fotografiju u donjem vešu, u martu 2017. godine, rekla je da joj se srce slomilo.

Katerina Visiliadis
Katerina Visiliadis foto: Printscreen/facebook

Nakon sedam meseci, skinula je neverovatnu količinu kilograma, a kaže da joj je najbolji deo svega što više ne mora da pije tablete protiv bolova jer su je od težine boleli zglobovi i kolena.

foto: Printscreen/facebook

Ono što jede na dnevnoj bazi su kuvana jaja, piletina, riba sa svežim povrćem i voće. Za doručak piletinu i jaja, kao međuobrok pojede neki komad voća, za ručak ribu i povrće, za večeru proteine i salatu, a kao desert jede jagode.

Tokom dana popije tri litre vode. "Ako mogu ja, može svako. Razgovarajte s nekim ko je bio u istoj situaciji", zaključuje. BONUS VIDEO: BEOGRAD JE DANAS NAJZAGADJENIJI GRAD NA SVETU: Magla i veliki broj automobila na ulicama su dva najveća razloga (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.