POČELA JE DA SE BRIJE S 12 GODINA I OD TADA JOJ DLAKE RASTU SVUDA: Sve je najviše šokiralo mišljenje njenog DEČKA!
Tridesetdvogodišnja Dejna iz Portlanda, Foto: Printscreen/Instagram/hirsuteskinsuit

NEOBIČNA

POČELA JE DA SE BRIJE S 12 GODINA I OD TADA JOJ DLAKE RASTU SVUDA: Sve je najviše šokiralo mišljenje njenog DEČKA!

Imala je 27 godina kada se podvrgla odstranjivanju malja laserom, ali iskustvo je bilo veoma bolno, a nije donelo obećane rezultate

Objavljeno:

Tridesetdvogodišnja Dejna iz Portlanda (Oregon), kojoj brada raste od osme godine života, kada je počela i da brije noge, tek je pre dve godine saznala šta je uzrok njene preterane maljavosti, zahvaljujući dečku kome se sviđa onakva kakva jeste i koji joj je rekao da prestane da se brije.

Dejna je sa osam godina je počela da depilira noge, a sa 12 je prvi put počupala obrve i posvetlela nausnice. Kasnije je počela da koristi vosak i epilator.

Stalno uklanjanje malja s prstiju na stopalima, nogu, bikini-zone, stomaka, pazuha, ruku, šaka i prstiju na rukama veoma ju je iscrpljivalo. Koža je i posle toga bockala, a sa ponovnim izrastanjem dlaka javljale su se iritacije.

Imala je 27 godina kada se podvrgla odstranjivanju malja laserom, ali iskustvo je bilo veoma bolno, a nije donelo obećane rezultate.

Videvši koliko se muči, njen dečko Stiv, koga je tek bila upoznala, savetovao joj je da prestane da se brije. U prvi mah mu nije verovala, misleći da mu više neće biti privlačna, ali kada ju je uverio da je lepa uprkos maljama, naučila je da prihvati sebe onakvu kakva jeste i već dve godine se ne brije.

- Pomogao mi je da se oslobodim i suočim sa sopstvenom nesigurnošću. Svaki put kad sam se osećala ružnom ili odvratnom, poslala bih mu sliku dlakave kože, a on je odgovarao da sam lepa i uveravao da ne treba da se brijem - kaže Dejna.

Kada je Dejna, inače majka troje dece, pre dve godine posetila ginekologa, on se zapanjio kada je video jake malje na njenom stomaku, vrata i licu u poslao ju je na hormonsku analizu, koja je potvrdila da ima hirzutizam - pojačanu maljavost muškog tipa kod žena (na licu, vratu, grudima, stomaku, u donjem delu leđa, na zadnjici i butinama). Hormonski poremećaj nastaje usled pojačanog lučenja muških hormona ili usled osetljivosti tela na njih.

Na Instagramu Dejna redovno postavlja svoje fotografije i kaže da se, iako se više ne brije, danas oseća lepšom i zadovoljnijom nego ikada pre.

BONUS VIDEO: KADA VIDITE KAKO U KINI UTOVARUJU PAKETE, PROSTO POŽELITE DA STE POŠTAR! Zabava zagarantovana. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.