MUŠKARCI OTKRILI SASVIM ISKRENO: Evo šta ZAISTA ne volimo na ženama!
Gotovo svi muškarci za najlepšu fotografiju izabralo su onu na kojoj žena ima čak 40 posto manje šminke na licu, Foto: Profimedia

rezultati

MUŠKARCI OTKRILI SASVIM ISKRENO: Evo šta ZAISTA ne volimo na ženama!

Muškarcima su pokazane fotografije žena koje su se same doterale za večernji izlazak

Objavljeno:

Istraživanje sprovedeno među studentima potvrdilo je šta muškarci ne vole na ženama. Ipak, nije reč o fizičkom izgledu, karakteru, stilu odevanja i ponašanju već o dojerivanju, odnosno šminkanju.

Doterivanje je jedan od omiljenih ženskih hobija. Sa make-upom žena se oseća atraktivnije i poželjnije, ali muškarcima to ipak nije privlačno.

Naime, muškarcima su pokazane fotografije žena koje su se same doterale za večernji izlazak. Pored tih fotografija izložene je još nekoliko na kojima te iste žene imaju sve manje šminke na licu.

Zadatak koji su kandidati dobili bio je da odaberu fotografiju na kojoj žena izgleda najatraktivnije, a rezultati su bili zanimljivi. Gotovo svi muškarci za najlepšu fotografiju izabralo su onu na kojoj žena ima čak 40 posto manje šminke na licu.

Tako da, drage dame, pre nego odlučite da nanesete izražajniji make up za sastanak sa dečkom, razmislite o ovome i pokušajte da ga iznenadite što prirodnijim izgledom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.