PADANJE ZNAČI GUBITAK KONTROLE, HRANA DA STIŽE USPEH I BOGATSVO: Ovo je 14 najčešćih SNOVA i njihovo značenje
Simboli u snovima pokazatelj su načina na koji razmišljate ili kako se osećate vezano za određene stvari, Foto: Profimedia

ŠTA STE SINOĆ SANJALI?

PADANJE ZNAČI GUBITAK KONTROLE, HRANA DA STIŽE USPEH I BOGATSVO: Ovo je 14 najčešćih SNOVA i njihovo značenje

Kada bi bolje razumeli naše snove, mogli bismo bolje da shvatimo šta se događa s našim životima

Objavljeno:

Iako interpretacija snova može da bude vrlo zanimljiva, jedino osoba koja ih sanja može da razume šta oni zaista znače i koliko su duboko odraz njegovog ili njenog života.

Vaši snovi su povezani sa stvarnošću na ovaj ili onaj način, i simboli u snovima pokazatelj su načina na koji razmišljate ili kako se osećate vezano za određene stvari. Kada bi bolje razumeli naše snove, mogli bismo bolje da shvatimo šta se događa s našim životima.

Padanje

To može da znači jednu od dve stvari: ili osećate da nemate nikakvu kontrolu nad svojim životom i vezom ili ste napokon iza sebe ostavili nešto što vas je blokiralo. Padanje može značiti ili strah da nemate kontrolu ili osećaj olakšanja jer ste nešto ostavili iza sebe.

Privlačnost

Ukoliko sanjate osobu koja vas privlači, to znači da razmišljašte o njoj što može pojačati tu privlačnost, ako niste u to potpuno sigurni. Vaši snovi su odraz vaših podsvesnih misli i osećanja, a sanjanje privlačne osobe znači da osećate nešto prema njemu ili njoj i da vam je u mislima. Sanjati staru ljubav znači da se osećate ili razmišljašte na isti način kao u tom periodu svog života.

Sanjanje privlačne osobe znači da osećate nešto prema njemu ili njoj i da vam je u mislima
Sanjanje privlačne osobe znači da osećate nešto prema njemu ili njoj i da vam je u mislima foto: Profimedia

Proganjanje

Ovaj san pokazuje da osećate anksioznost i stres izazvan odgovornostima i zadacima koje imate i da osećate potrebu da pobegnete od svega toga. Isto tako može značiti da ste zanemarivali nešto važno u svom životu čime bi zaista trebalo da počnete da se bavite.

Golotinja

Još jedan čest san je biti go u javnosti. Ovaj san znači da vam je zbog nečeg neprijatno, pa vas je sramota ili se bojite da se previše otvorite. Još jedno značenje je ranjivost - možda ste trenutno osetljiviji nego inače.

Ispadanje zuba

Zubi su vrlo čest simbol u snovima. Ukoliko sanjate da vam ispadaju zubi, to znači da se bojite da ćete nekoga ili nešto izgubiti ili vas je strah da niste privlačni. Ovaj san može odražavati strah od gubitka drage osobe.

Ukoliko sanjate da vam ispadaju zubi, to znači da se bojite da ćete nekoga ili nešto izgubiti
Ukoliko sanjate da vam ispadaju zubi, to znači da se bojite da ćete nekoga ili nešto izgubiti foto: Profimedia

Vožnja

Vožnja simbolizuje vaš put ili život. Način na koji vozite u snovima govori vam kako se osećate u vezi svog života. Sigurno i sporo ili neoprezno i brzo? Znate li kuda idete ili ste izgubljeni? Da li je put ravan, ili pun rupa? Da li se bojite vožnje ili ste opušteni? Ono kako se osećate dok vozite u snu može biti ispoljavanje vaših osećanja u vezi života ili budućnosti.

Seks

Seks predstavlja vaše psihičko stanje. Da li ste frustrirani ili srećni? Isto tako može značiti da vam je potrebna određena vrsta intimnosti, fizičkog kontakta ili doslovno niste imali seks duže vreme i sada za time žudite.

Kosa

Kosa predstavlja vaše misli ili vašu "glavu". Ako sanjate da skraćujete svoju kosu to znači da ste spremni na promjene ili se menjate. Ako je vaša kosa zamršena, to može biti direktan odraz vaše zbunjenosti i nesigurnosti. Takođe se može protumačiti da brinete o svom imidžu i izgledu.

Kosa predstavlja vaše misli ili vašu 'glavu'
Kosa predstavlja vaše misli ili vašu "glavu" foto: Profimedia

Bebe

Bebe su znak da se osećate ranjivo ili imate potrebu da budete voljeni, ali može biti i simbol novih početaka.

Pauk

Videti pauka zapravo predstavlja snagu. Možda se osećate snažno ili želite da budete snažni. To znači da bi uskoro mogli da postignete nešto ili ispunite svoje snove. Videti mrtvog pauka u snovima pokazuje da ste pobedili neki svoj strah ili nešto što vas je mučilo.

Kašnjenje

Ovo je znak da ste premoreni ili vam je previše toga na pameti. Ili može značiti da obećavate puno stvari kojima se zapravo ne možete posvetiti i da se bojite da ništa od toga nećete ispuniti. Isto tako može značiti da osećate kako život prolazi pored vas i da mnogo toga propuštate.

Hrana

Ukoliko sanjate da ste okruženi s obiljem hrane ili da puno jedete, to je pokazatelj znanja i bogatstva. Hrana je znak da stiže uspeh i bogatstvo.

Plakanje

Plakati u snovima znači da ste tužni zbog nečega u svom životu i da to treba da izbacite iz sebe. Isto tako može značiti da želite da se rešite nekih stvari ili nekoga i da ste spremni jasno da sagledate stvari oko sebe.

Smrt

Smrt je povezana sa dramatičnim promenama. Može značiti kraj neke faze ili početak nove. Ukoliko sanjate sopstvenu smrt to je znak da ste u prelaznoj fazi u životu. Sanjati smrt voljenih osobe sugeriše da se bojite da ćete ih izgubiti ili da se vaša osećanja prema njima menjaju. Smrt takođe može da znači da je vaše staro ja "umrlo" i da se rodilo novo i poboljšano ja.

BONUS VIDEO: NA CENTIMETAR OD SMRTI! Nadrealno je koliko je sreće imala ova devojka! (VIDEO)

(Miss7zdrava.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.