Da li ste iznenađeni? Ovaj deo tela najbrže stari? (GIF)

TAJNA VEČNE MLADOSTI

Da li ste iznenađeni? Ovaj deo tela najbrže stari? (GIF)

U želji da uspore starenje mnogi neguju samo lice i vrat, ne znajući zapravo koji deo zahteva negu jer prvi podleže godinama
Objavljeno:

Većina žena misli da se prvi znaci starenja pojavljuju na vratu i licu pa posebnu pažnju posvećuju sprečavanju pojave bora na tom području. Naučno je dokazano da ni lice ni vrat ne stare najbrže nego, već grudi. Da li vaše telo stari brže od vas? Ovi testovi će vam otkriti (FOTO) Istraživanje objavljeno u časopisu ‚‚Journal Genome Biology" kaže da je osetljivo i tanko tkivo grudi najpodložnije prvim znacima starenja. Grudi su svakodnevno izložene faktorima koji mogu da podstaknu starenje i da prouzrokuju opuštanje grudi. Promene u veličini grudi nakon gubitka ili dobijanja telesne mase ili trudnoća prouzrokuju rastezanje kože i tkiva što smanjuje elastičnost kože. Svakodnevna nega kože grudi hidratantnim kremama može da uspori ovaj proces.

Veliki neprijatelj kože grudi je i sunce koje ubrzava proces starenja tog dela tela i prouzrokuje da koža gubi elastičnost. Tome pogoduju i moderni kupaći kostimi sa duboko izrezanim gornjim delom koji kožu grudi izlažu štetnim sunčevim zracima. Da biste to sprečili, kremu sa zaštitnim faktorom koristite svaki put kada vam grudi nisu pokrivene, ili što više nosite majice koje u potpunosti pokrivaju grudi. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.