NAŠA KOMŠINICA JE RODILA MOJE DETE, ALI JE OBEĆALA DA NEĆE REĆI: Jedne noći se NAPILA i ispričala sve mojoj ŽENI!
Njegova supruga je saznala nešto krajnje zapanjujuće, Foto: Shutterstock

sada spava u kolima!

NAŠA KOMŠINICA JE RODILA MOJE DETE, ALI JE OBEĆALA DA NEĆE REĆI: Jedne noći se NAPILA i ispričala sve mojoj ŽENI!

Nakon jedne žurke seksao sam se sa svojom komšinicom i dogovorili smo se da ćemo to kriti zauvek

Objavljeno:

Kolumnistkinja The Suna, Deidre, odgovorila je na problem jednog mladića.

- Moja žena je sada sve saznala i brak mi je gotov. Ja imam 27 godina, a supruga 24. Komšinica je živela pored četiri godine. Ona se rastala od svog supruga pre tri godine i odlučila da organizuje zabavu nakon što joj je razvod zaključen. Moja supruga je tu noć popila previše i otišla kući, ali ja sam ostao.

Stvari su se nakon toga malo otele kontroli.

- Imali smo odnose nakon što su svi otišli kući. Tri meseca nakon toga rekla mi je da je trudna i da je dete sigurno moje jer nije spavala ni sa kim drugim u poslednjih šest meseci. Rekla je da ne želi biti sa mnom ili da mi razori brak, pa smo se dogovorili da ćemo sve kriti od moje supruge. Rekla je da nikome neće reći ko je otac deteta. Mali sada ima dve godine i izgleda isto kao ja.

Supruga od mladića koji se javio kolumnistkinji pronašla je neke njegove stare fotografije kada je imao dve godine i rekla mu kako izgleda kao mališan od komšinice . Prošle godine komšinica je upozala jednog muškarca i činilo se kako su sretni. Ali nakon što ju je ostavio počela je previše piti. Onda, prošle nedelje, pozvala je mene i moju suprugu kod sebe, ali otišla je samo ona bez mene. Komšinica je bila pijana već kad smo došli i onda popila još pa mojoj supruzi rekla da sam ja otac njenog deteta. Supruga ovog muškarca nakon toga bila je potpuno izvan sebe.

- Vratila se i izbacila me iz stana. Rekla je svim našim prijateljima i porodici i niko više ne želi imati ništa sa mnom i sada spavam u autu. Dopušta mi da uđem u kući na 15 minuta ujutro kako bi mogao ići na posao. Kako da vratim život na pravi put?

Dedire odgovara - Da, bili ste budala i pre svega brinem se za dovgodišnjaka čija majka previše pije i ne zna ko mu je otac. On zapravo plaća za sve što ste vi učinili. Recite svojoj supruzi da vam je žao i koliko se brinete za budućnost svog sina. Razgovarajte sa komšinicom i objasnite joj koliko alkohol uništava odnos s njenim detetom. Svi se morate probuditi i učiniti najbolje za dete. Ako imate nekih prava u svemu ovome, morate tražiti DNK test i dokazati da je to vaše dete. To znači i da ćete se uzdržavati i morate odlučiti koliko ćete biti uključeni u njegov život."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.