ISPRAVITE NA VREME: 3 uzroka nesrećnog braka s kojima se slažu svi muškarci
Zbog ovoga muškarci ostavljaju (ilustacija), Foto: Profimedia

IZ MUŠKOG UGLA

ISPRAVITE NA VREME: 3 uzroka nesrećnog braka s kojima se slažu svi muškarci

Donosimo vam 3 najčešća uzroka nesrećnog braka s kojima se slažu svi muškarcI

Objavljeno:

Nijedan brak nije isti, ali postoje neke univerzalne primedbe s kojima je saglasna većina muškaraca.

Donosimo vam 3 najčešća uzroka nesrećnog braka s kojima se slažu svi muškarci: Nedostatak seksa

Fizička bliskost je važan deo braka, ali je činjenica da muškarci generalno imaju veću potrebu za njom. Ako vaše potrebe i potrebe vašeg partnera nisu usklađene, potrudite se da mu izađete u susret i ostvarite kompromis. Pokušajte da se stavite na njegovo mesto i da budete empatični umesto da osuđujete. To ne znači da treba da zanemarite vlastite potrebe i želje, nego da postignete dogovor koji će i vama i njemu ići u korist, piše wall.hr Sve je podređeno deci

Sasvim je normalno da se život promeni iz korena kada deca stignu na svet, ali problem nastaje kada žena počne svu pažnju da usmerava na prinovu. Muškarci mogu da se osećaju zapostavljeno. Istina je da odgajanje dece zahteva dosta vremena, pažnje i energije, ali čak i oni gestovi koji vam se čine najbezazlenije mogu puno da znače vašem partneru. Zagrlite ga kada se probudite ili ga poljubite na kraju napornog dana i obavezno ponekad izdvojite vreme koje ćete provesti samo s njim.

Previše priče

Bez obzira da li je u pitanju pozitivna, negativna ili neutralna poruka koju pokušavate da prenesete, muškarci u većini slučajeva smatraju da žene previše pričaju, a glavni razlog krije se u tome što imaju ograničenu sposobnost paralelnog obraćanja pažnje na predmet razgovora, i ono što rade u tom trenutku. Ako vaš suprug nije odmah odgovorio na pitanje, najverovatnije još uvek razmišlja. Nemojte odmah da se ljutite ili brzo pređete na drugu temu – dajte mu dovoljno vremena da obradi informaciju.

bonus video:

(Espreso.co.rs/wall.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.