SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMAĆE JEDAN POSEBNO SREĆAN DAN OVE GODINE: Otkrijte koji je vaš!
Prilika da doživite neverovatne stvari, Foto: Profimedia

VELIKA ŠANSA

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMAĆE JEDAN POSEBNO SREĆAN DAN OVE GODINE: Otkrijte koji je vaš!

Saznajte šta kažu zvezde

Objavljeno:

Svi mi imamo dane kada nam ništa ne ide od ruke, ali i one kada nas dobro raspoloženje prati od ranog jutra. Prema astrolozima, radi se o srećnom danu u godini koji imaju pripadnici svakog znaka zodijaka. U nastavku otkrijte koji će biti vaš srećan dan u godini pred nama:

Ovan (21.marta - 19. aprila)

Srećan dan: 24. novembar 2019.

24. novembar simbolizuje iznenađujući zaokret za ovnove i od tog dana sve će im biti u znaku novog početka. Zbog toga će osobe rođene u ovom horoskopskom znaku biti posebno uzbuđene i srećne.

Bik (od 20. aprila do 20. maja)

Srećan dan: 18. maj 2019.

Bikovi će najveću sreću ove godine doživeti 18. maja. Taj dan će im doneti rešenje problema koji ih jako dugo muči, kao i neočekivano iznenađenje.

Blizanci (21. maja do 21. juna)

Sretan dan: 24. novembar 2019.

Blizanci će 24. novembra zasjati u svom najboljem izdanju. Nakon dugog perioda nesigurnosti, određene stvari rešiće se tog dana. Možda službeni početak dugo očekivane ljubavne veze ili početak novog radnog mesta.

Rak (22. juna do 22. jula)

Srećan dan: 3. februar 2019. godine.

Šta je ljepše za rakove od ljubavi? Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku i nemate partnera, trećeg dana februara očekujte susret s osobom koja ima potencijala za dobru ljubavnu vezu. Zauzeti rakovi mogu očekivati veridbu.

Lav (23. jula do 21. avgusta)

Srećan dan: 7. avgust 2019.

Ako ste lav u horoskopu, početak avgusta, tačnije sedmi u mesecu, oslobodiće vas nekog starog tereta. Bilo da je to tugovanje za bivšim dečkom ili loša navika poput pušenja - novostečena sloboda i osećaj uspeha učiniće vas posebno ponosnim i zadovoljnim.

Devica (od 22. avgusta do 23. septembra)

Srećan dan: 9. septembar 2019.

Deveti septembar obeležava najopušteniji i najsrećniji dan u godini za sve device u horoskopu. Osim beskrajnog zadovoljstva koje će ih pratiti ceo dan, osobe rođene u znaku device 9. septembra očekuje i srećna vest.

Vaga (24. septembra - 23. oktobra)

Srećan dan: 25. novembar 2019.

Kraj novembra za pripadnike horoskopskog znaka vage označava kraj velike svađe ili stalnih prepirki koje imaju s nekom osobom. U njihovom životu napokon će zavladati dugoočekivani mir i harmonija.

Škorpija (24. oktobra do 22. novembra)

Srećan dan: 25. oktobar 2019.

Napuštanje starog posla i traženje novog? Zvuči kao vrlo riskantna odluka, ali ovaj će se potez isplatiti osobama rođenima u znaku škorpije. 25. oktobra smeška im se nova primamljiva ponuda. Strelac (22. novembra do 22. decembra)

Srećan dan: 26. novembar 2019.

Strelčevi svoj srećan dan ove godine slave u novembru. Zahvaljujući optimizmu i veri u sebe, stlčevi će napraviti lični proboj i približiti se svojim ciljevima, a plodove svoga rada pobraće 26. novembra.

Jarac (23. decembra do 20. januara)

Srećan dan: 29. januar 2019.

Već u prvom mesecu nove godine jarčevi će ostvariti ciljeve koje su dugo odgađali. Bilo da je reč o malom ili velikom uspehu, to će im biti velika motivacija za godinu pred njima - u poslovnom i privatnom životu.

Vodolija (20. januara do 18. febrara)

Srećan dan: 23. avgust 2019.

U nadolazećem letu vodolije će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljive ljude, a iz jednog prijateljstva razviće se romantična ljubavna priča. Ako ste vodolija u horoskopu, 23. avgusta možete očekivati dejt iz snova. Riba (od 19. februara do 20. marta)

Srećan dan: 9. novembar 2019.

Postoji razlog za početak radosti početkom novembra za osobe rođene u znaku ribe. Devetog u mesecu imaće najviše snage, energično će se baviti nedovršenim poslovima, a kao rezultat toga očekuje ih veliki novčani dobitak.

BONUS VIDEO: ZA 10 SEKUNDI OSTAO BEZ 74.000 DOLARA! Maskirani razbojnik munjevito pljačka vlasnika zlatare! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.