KINESKI HOROSKOP ZA 2019: Koga očekuje veliki uspeh a koga promene u ljubavi?
Pejzaž iz Kine, Foto: Profimedia

godina svinje

KINESKI HOROSKOP ZA 2019: Koga očekuje veliki uspeh a koga promene u ljubavi?

Kineska Nova godina u ovom znaku, počeće 05. 02. 2019. godine i trajaće sve do 24.01.2020

Objavljeno:

S krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga vrlo važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost.

Sledeće godine, po kineskoj tradiciji ulazimo u period zemljane svinje. Kao simbol, zemljana svinja najčešće se povezuje s napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima i šansama za uspeh.

Kineska Nova godina u ovom znaku, počeće 05. 02. 2019. godine i trajaće sve do 24.01.2020. Svinja je dvanaesti, odnosno posljednji znak kineskog Zodijaka, a tokom svoje vladavine, daje nam mogućnosti dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanje finansija i uopšte uspeh u profesionalnoj domeni našeg života. S krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga vrlo važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost, jer će prema kineskom horoskopu iduća godina biti puna sreće, ljubavi i optimizma, dok će se uspeh osetiti u svim sferama života.

Takođe, godina svinje će biti idealno vreme da se stavi tačka na sve veze, bilo ljubavne ili prijateljske koje vas ispunjavaju negativnom energijom i troše svu vašu snagu. Stvari koje vas opterećuju se treba osloboditi, kako biste sveži i revitalizirani ostvarili sve svoje snove tokom 2019. godine. Trudite se izbeći preteranu izolaciju od društva, okružite se ljudima koje volite, a koji su vam verni i odani te se raduju se vašim uspesima. Pokušajte biti što aktivniji, kako biste iskoristili sve mogućnosti koje će sledeća godina doneti sa sobom, uz izbalansiranu energiju i celokupno stanje vašeg života. Kao što je to običaj u kineskim tradicijama, umerenost je od vrlo velikog značaja, pa vam se ne preporučuje preterivanje u konzumaciji hrane. Svakoga dana barem malo budite fizički aktivni i bavite se bilo kojim sportom, jer su kreativnost i treniranje vrlo važni zbog vašeg psihičkog i fizičkog zdravlja.

Godina zemljane svinje će biti posebno pogodna za one rođene 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine. Srećno!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/mojenterijer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.