JEDAN ZNAK ĆE SE BAŠ RADOVATI DANAS! Horoskop za 31. decembar otkriva koga čeka iznenađenje
Ilustracija, Foto: Pixabay.com

NEKI SĆE SE RADOVATI, A NEKI...

JEDAN ZNAK ĆE SE BAŠ RADOVATI DANAS! Horoskop za 31. decembar otkriva koga čeka iznenađenje

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

Objavljeno:

Saznajte šta vas čeka u poslednjem danu ove godine i novogodišnjoj noći!

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste sa svim onim što ste uspeli da postignete na poslovno- finansijskom planu tokom protekle godine. Današnji dan vam slući za rezimiranje utisaka.

LJUBAV: Spremni ste da ostvarite bolji odnos sa osobom koja vam se dopada. To je vaša novogodišnja želja! Možete da očekujete da ćete imati pozitivne okolnosti na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom polju. Dobro ste raspoloženi i imate priliku da ostvarite pozitivne promene na svim poljima.

BIK

POSAO: Imate velike planove kada je u pitanju posao i planirate da u narednoj godini ostvarite još veći uspeh. Spremni ste da se posvetite svojim ambicijama kako biste ih ostvarili.

LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija vas raduje i prija vam kada ste sa partnerom. Moguće je zajedničko putovanje za praznike. Uživate u lepoj i romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas bilo kakve brige! Možete da budete u pozitivnom raspoloženju i bez zdravstvenih problema. Puni ste energije i spremni ste da uđete u novu godinu i nove pobede!

BLIZANCI

POSAO: Ne opterećujete se poslom, kod vas vlada praznična atmosfera i sada vas obaveze ne zanimaju. Možete da očekujete sasvim opušten dan tokom kojeg se nećete baviti poslom.

LJUBAV: Moguće je da ste i dalje malo zbunjeni i da niste sigurni kakva će biti vaša emotivna budućnost. Vreme će pokazati koja odluka je bila ispravna. Budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte previše alkohola večeras. Nemojte nikako da vozite i pijete. Važno je da vodite računa o sebi ali i o bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju takođe.

foto: Profimedia

RAK

POSAO: Očekuje vas jako opušten dan tokom kog vam posao nije ni najmanja briga. Veselite se dočeku Nove godine! Spremni ste da se opustite i da uživate u praznicima.

LJUBAV: Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete svoje emocije. Potrebno vam je malo više vremena jer ste stidljivi. Osoba koja vam se dopada bi mogla da napravi prvi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Opuštajte se i odmarajte. Nemojze previše da se naprežete niti da se opterećujete bilo kakvim obavezama. Iskoristite prazničnu atmosferu kako biste se odmorili.

LAV

POSAO: Imate utisak da ovu godinu završavate sa važnim poslovnim uspehom i ponosni ste na sebe zbog toga. Sada ste okrenuti porodici i prijateljima i za današnji dan nemate poslovne planove.

LJUBAV: Voljena osoba je tu uz vas u svakom trenutku. Sa zajedničkim prijateljima provodite doček i dobro ste raspoloženi! Možete da očekujere lepu atmosferu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost je moguća kod vas. Vide vam se i problemi sa leđima, kičmom, ramenima. Možete biti skloni problemima sa išijasom i reumom.

DEVICA

POSAO: Došli ste do odluke da menjate svoje mesto tokom naredne godine! Sada neke stvari vidite mnogo jasnije i spremni ste da napravite drastičnu promenu posla.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom. Danas su vam malo sukobljeni razum i emocije što vam remeti planove i koncepciju. Pred vama su promene.

ZDRAVLJE: Potrudite se da sačuvate dobro stanje na ovom polju tako što ćete povesti dovoljno računa o svojim navikama. Pred vama je period u kojem ćete menjati režim ishrane.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate stabilnosti na polju posla. Sve ide onako kako ste planirali i zadovoljni ste rezultatima koje postižete na poslovnom planu. Nemate veće promene.

LJUBAV: Sigurni ste u svoju ljubav prema partneru i ništa ne može da vas uzdrma. Vaša veza je jaka i stabilna. Ukoliko ste slobodni, današnji dan ipak ne donosi početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguće su neke manje hronične tegobe kod vas pa povedite računa o tome. Pogotovo ako imate probleme sa hormonima oni bi sada mogli da vam se aktiviraju.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste angažovani, doček provodite radno ili ste sami organizovali neki događaj tim povodom. Posao vam je jako važan pa ne odmarate sasvim ni za vreme praznika.

LJUBAV: Spremni ste za početak jedne nove, uzbudljive i strastvene veze. Zbližavanje sa tom osobom se može desiti baš večeras! Prepustićete se osećanjima da vas vode!

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate nikakve probleme sa zdravljem. U vama postoji mnogo pozitivne energije i motivisani ste da novu godinu dočekate u dobrom raspoloženju.

STRELAC

POSAO: Racionalno sagledavate poslovnu situaciju i donosite dobre odluke. Kod vas nema problema na ovom polju. Još pre ovog dana ste uspeli da rešite mnoge dileme i probleme.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe koja vam popravlja raspoloženje. Imate velike planove za budućnost! Ako ste slobodni, očekuje vas flert sa nekom zanimljivom osobom večeras.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme na ovom polju. Osećate se generalno dobro. Pred vama je povoljan period u kojem vas ne očekuju poteškoće vezane za zdravlje.

foto: Pixabay

JARAC

POSAO: Zadovoljni ste svim svojim postignućima. Ostalo vam je da završite neke manje obaveze za danas ali to ćete uspeti da rešite sasvim lako i bez ikakvih problema.

LJUBAV: Dobro se osećate u svom svakodnevnom okruženju u kom ćete provedti i doček Nove godine, sa voljenom osobom naravno. Možete da očekujete da će vam emocije biti stabilne.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje jer biste mogli da imate manje probleme danas. pogotovo povedite računa o mogućim tegobama vezanim za predeo glave, očiju i slepoočnica.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete dobru situaciju. Niste zabrinuti oko bilo čega i sve ide onako kako ste želeli. Posao vam je stabilan a vi ste u proteklom periodu ostvarili svoje ambicije.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni može vam se desiti neko veoma zanimljivo i lepo poznanstvo koje ćete dugo pamtiti! Spremni ste za početak jednog novog i zanimljivog odnosa.

ZDRAVLJE: U sebi nosite mnogo pozitivne energije! Spremni ste da se posvetite više svom zdravlju. Za vas je jako važna fizička aktivnost i potrebni su vam redovni pregledi.

RIBE

POSAO: Imate u planu neke nove ideje i jedva čekate da prođu praznici kako biste mogli da se posvetite poslu. Vi ste uvek posvećeni novim projektima i posao vam je prioritet.

LJUBAV: Dobro se osećate kada ste sa partnerom. Imate solidan odnos ali postoje neke sitnice na kojima još treba da poradite da bi vaš odnos mogao da bude u savršenoj harmoniji.

ZDRAVLJE: Nemojte da preterujete sa hranom. Moguće je da ćete imati manje probleme zbog prejedanja. Probava vam je veoma osetljiva i to vam stvara veće tegobe.

BONUS VIDEO: ŠMINKERKA KATARINA ĐUROVKA NA DELU: Kako da se našminkate za najluđu noć - drugi predlog

(Espreso.co.rs / www.astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.