SVI SRBI NA SVETU NEĆE MOĆI DA VERUJU: Ova je zemlja hit destinacija u Evropi koju preporučuje čuveni portal!
Destinacija koja je najpopularnija u Evropi, Foto: Profimedia

DA LI MOŽETE DA POGODITE?

SVI SRBI NA SVETU NEĆE MOĆI DA VERUJU: Ova je zemlja hit destinacija u Evropi koju preporučuje čuveni portal!

Od 44 ponuđene destinacije, odabrano ih je šest

Objavljeno: 14:39h

Ne znate gde da putujete sledeće godine?

Na portalu Travellemming.com putnici, influenseri i blogeri, ali i političari i svetski poznate zvezde, odabrali su top destinacije svakog kontinenta koje bi trebalo posetiti sledeće godine.

Od 44 ponuđene destinacije, odabrano ih je šest u godišnjem izboru Travel Lemming Reader Awardsa. Neke bi vas zaista mogle iznenaditi.

Za Evropu je izabrana Srbija kao hit destinacija, koju je najbolje posetiti u periodu od maja do septembra. U opisu se navodi da je ovo jedna od najpodcenjenijih destinacija na svetu, a krije mnoge bisere koje bi se trebalo videti. Osim glavnog grada, Beograda, navodi se i Novi Sad, kao i Zlatibor koje ne bi trebalo da propustite, a tu su i druge lokacije koje ne zaslužuju ništa manje pažnje. U Južnoj Americi prvo mesto je zauzela Lima, Peru, u Africi Malavi, u Australiji Orindž, u Aziji Šri Lanka.

Ovu vest su sa tugom preneli i hrvatski mediji. BONUS VIDEO: MOBILNI WC NASRED GRADA, NA NJEMU PIŠE TOALET, ALI KAD ZAKORAČITE UNUTRA... Neverovatno, ali mnogi su se debelo zeznuli! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.