5 DOBRIH RAZLOGA DA NOVU GODINU DOČEKAŠ KOD KUĆE: Koji je vaš?
Dočekajte Novu godinu sa stilom i u najboljem društvu, Foto: Profimedia, Narodna banka Srbije

gde za doček?

5 DOBRIH RAZLOGA DA NOVU GODINU DOČEKAŠ KOD KUĆE: Koji je vaš?

Čak i ako ti prethodni nisu mnogo bitni, seti se da praznici jesu trenuci koje treba podeliti s onima koje najviše voliš i ne prihvataj ništa manje

Objavljeno:

Jeste li primetili da je čuveno “Gde ćeš za doček?” ove godine ređe nego ikada? I dok sada razmišljate o eventualnim planovima, možemo da se setimo bar pet jako dobrih razloga da Novu godinu ipak dočekate kod kuće, sa stilom i u najboljem društvu.

1. Jeftinije je

Da krenemo od najjednostavnije računice. Cene dočeka u klubovima i restoranima idu od 20 do 150 evra, pa i više, zavisno od aranžmana koji ćeš dobiti. Čak i da Novu godinu čekaš na ulici, treba nešto popiti, pojesti, platiti taksi… Za te pare kod kuće možeš da prirediš “all inclusive” za celu porodicu, sa sve dezertom i jutarnjom kaficom. I još da vam ostane za reprizu.

2. Udobnije je

Ne moraš da razmišljaš da li ćeš naći mesto da sedneš kad se umoriš od đuskanja ili kad krene pesma koju baš i ne gotiviš. Pritom, teško da će i krenuti pesma koju ne gotiviš, pošto ti biraš muziku. A ako ti dođe i da prilegneš, neće ti biti neprijatno, niti će ti iko prigovarati da si partibrejker.

3. Toplije je

Po procenama meteorologa, i u novogodišnjoj noći idemo u minus. I možda planiraš da jako malo vremena provedeš napolju, čisto da pretrčiš od kola do kluba, ali verovatno već znaš da to u novogodišnjoj noći ne ide baš tako. Dovoljna je jedna saobraćajna gužva da se napravi haos i da završiš na ulici, na zimi, a vrlo moguće i snegu ili kiši, bezuspešno pozivajući taksi i pripisujući novo značenje “najluđoj noći”.

4. Ukusnije je

Realno, koji restoran može da ponudi bolju trpezu od mamine kuhinje? I koje piće lepše opija od kuvanog vina s karanfilićem čiji se miris širi po celoj kući? I koji je bolji slatkiš koji te još od detinjstva prati kroz praznike od domaćih kolačića sa cimetom ili vanilica sa džemom? I gde ćeš drugo dobiti ujutru šolju vruće kafe baš po tvojoj meri i ukusu, da te uvede u novu godinu? Nigde, znaš to.

5. Tu su oni koje najviše volite

Najveći i najbolji razlog da 2019. dočekaš kod kuće, s porodicom i najbližim prijateljima. Čak i ako ti prethodni nisu mnogo bitni, seti se da praznici jesu trenuci koje treba podeliti s onima koje najviše voliš i ne prihvataj ništa manje. Toliko brzo živimo, toliko smo stalno u nekim jurnjavama, poslovima, provodima, brigama… Da su zaista specijalne prilike kad oko sebe možemo da okupimo najbitnije ljude u svom životu i zajedno uživamo u malim, ali dragocenim stvarima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.