JOŠ UVEK TI NE OPRAŠTAM ŠTO SI ME IZBACIO IZ TESTAMENTA: Reči ove sponzoruše ZGROZILE su svet (FOTO) (VIDEO)
Sponzoruša i njen 47-godišnji dečko koji je umro, Foto: Printscreen/Instagram/theheauxmentor

I OVO JE MOGUĆE!

JOŠ UVEK TI NE OPRAŠTAM ŠTO SI ME IZBACIO IZ TESTAMENTA: Reči ove sponzoruše ZGROZILE su svet (FOTO) (VIDEO)

Ona je u poruci kojom se oprostila od njega, navela sve razloge zbog kojih je bio loš, ali i neke pozitivne strane kao što su razne stvari koje joj je kupio

Objavljeno:

Sponzoruša, koja se 5 godina zabavljala sa čovekom koji je iznenada umro od srčanog udara, posvetila mu je nekoliko rečenica na Instagramu i time izazvala lavinu komentara.

Ona je u poruci kojom se oprostila od njega, navela sve razloge zbog kojih je bio loš, ali i neke pozitivne strane kao što su razne stvari koje joj je kupio.

Kao najgore od svega, istakla je činjenicu da je nije spomenuo u testamentu.

Prenosimo vam ono što je napisala u celosti.

"Pre tačno godinu dana, moj sponzor ("sugar daddy") Bred je preminuo. Imao je 47 godina,a umro je zbog srčanog udara i nelečenog dijabetesa. Imali smo neverovatno "toksičnu" i žao mi je što sam ga ikad upoznala. Iako je bio užasan, ja sedim ovde i pokušavam da iskopam neko dobro sećanje na njega. Pa, evo ga: Brad, kupio si mi svoj prvi par Louboutins cipela, moj prvi Birkin i mog prvog i jedinog trkačkog konja. Razumeo si važnost mog vremena i zbog toga ja danas izdvajam vreme da te ispoštujem, tako što sam postavila ovu objavu. Još uvek ti ne opraštam što si me izbacio iz testamenta pošto si me napao dok si bio naduvan. Međutim, znao si da ću uvek biti u redu i da ... Živela sam dvostruki život sve vreme sa momkom za koga si mislio da je moj gej telohranitelj, a takođe sam i autor i preduzetnica. Dakle,nazovimo to "oko za oko". Konačno ću te posetiti ovih dana. Počivaj u miru. PS, molim te, nemoj me progoniti ponovo."

Demanda je takođe snimila i video u kome priča kako je bivši sponzor uhodi i do detalja objašnjava kakav je bio njihov odnos:

BONUS VIDEO: POSLE OVOG SNIMKA PONOVO ĆETE SLASNO JESTI ŠARGAREPU! Panda to sa takvim uživanjem radi, da će vam krenuti voda na usta! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.