SMRŠALA JE 58 KILOGRAMA, DRUGI PUT: Transformacija ove devojke je NEVEROVATNA (FOTO)
Borila se s viškom kilograma od tinejdžerskih dana, Foto: Printscreen/Instagram/arianaomipi

USPELA!

SMRŠALA JE 58 KILOGRAMA, DRUGI PUT: Transformacija ove devojke je NEVEROVATNA (FOTO)

Želela je da bude zdrava i ima "normalnu" kilažu

Objavljeno:

Ariana Omipi, gojazana je 24-godišnjakinja koja se bori s neželjenim kilogramima još od tinejdžerskih dana, a pošlo joj je za rukom nešto što bi retkima uspelo - smršala je 58 kilograma i to - dvaput!

Ova devojka iz Oklanda, Novi Zeland, jako je želela da bude zdrava i ima "normalnu" kilažu, ali njena zavisnost od hrane u tome joj je najveća prepreka.

"To je bio neverojatno jak osećaj gladi koji ne mogu opisati, a koji sam mogla blokirati tek privremeno, rekla je za Femail.

Uspela je, snažnom voljom i odricanjem, da smrša sa 126 kilograma na 68 za samo 11 meseci. Ipak, ponovno ih je "vratila".

Tvrdi da nije jela samo brzu i nezdravu hranu, često je i sama kuvala i pripremala svoje obroke, što je, znamo, znatno bolja i zdravija varijanta.

Ipak, jela je poveće količine hrane i to ugljene hidrate i kalorične namirnice.

"Iako su moje porcije za svaki obrok bile poveće, stalno sam osećala glad pa sam išla po još."

Njen večernji obrok sadržavao je gotovo pola kilograma pilećih prsa i još toliko krompira. Ono što bi joj ostalo, pojela bi kasno uveče.

Direktorka marketinga prvi put je smršala 50 kilograma za šest meseci 2014. godine uz pomoć "keto dijete".

Početkom 2018. godine bila je na istoj, staroj težini, odnosno, težila je još deset kilograma više kada je ponovno odlučila da smrša. To joj je drugi put pošlo za rukom i sada je 58 kilograma "lakša". BONUS VIDEO: POSLE OVOG SNIMKA PONOVO ĆETE SLASNO JESTI ŠARGAREPU! Panda to sa takvim uživanjem radi, da će vam krenuti voda na usta! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.