GODINA VELIKIH PROMENA: Ova 4 znaka doživeće najviše POZITIVNIH stvari u 2019. godini!
Fenomenalna godina za Jarca, Ovna, Lava i Vagu, Foto: Profimedia

NOVA GODINA

GODINA VELIKIH PROMENA: Ova 4 znaka doživeće najviše POZITIVNIH stvari u 2019. godini!

Njima će sve krenuti nabolje

Objavljeno:

Vreme je novogodišnjih odluka i skoro svi planiramo da promenimo nešto ili se rešimo nekih starih navika.

Sledeće godine ćete smršati pet kilograma, redovno ćete ići u teretanu, napokon ćete počistiti sve ormare i baciti ili pokloniti gomilu odeće i obuće koju ste skupljali godinama, a i vreme je i da raskinete vezu koja vas muči već dugo vremena? Ali, s promenama ne ide baš uvek onako bismo to želeli. Na neke možemo uticati, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvezdama. Ova četiri znaka očekuju velike promene u 2019. godini – nabolje!

Jarac

2019. godina će biti fenomenalna godina za Jarca! Posebno mu se smeši poslovni uspeh, a i sledeće godine će osobe rođene u znaku Jarca pronaći hrabrost da isprobaju nove, lude stvari. Ovaj horoskopski znak će biti motivisan kao nikada i apsolutno je spreman za promene.

Ovan

I Ovnovima zvezde predviđaju puno promena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se dogoditi puno pozitivnih stvari 2019. - na poslu i u privatnom životu. Oni koji su u vezi doživeće preporod, a solo Ovnovima smeši se nova ljubav.

Lav

Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja iu da uživa kad je u centru pažnje. Retko pravi planove – živi iz dana u dan i skoro nikad ne razmišlja o budućnosti. To će se promeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje i početi konačno da razmišlja dugoročnije i da menja stvari.

Vaga

Uravnotežene, izjednačene i uvek orijentisane na dobrobit drugih – takve su obično Vage. To ponekad može biti naporno i trošiti puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku retko misle na sebe. Međutim, to će se 2019. godine promeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj znak će biti aktivniji i pronaći će nove mogućnosti da se konačno napuni energijom. BONUS VIDEO: KAKVA OPTIČKA VARKA: Ne ovaj mladić neće da skoči u jezero! A šta radi? OVO JE NEMOGUĆE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.