GDE POSTAVITI JELKU? 5 mesta za koja se veruje da donose SREĆU I USPEH!
Da li ste ukrasili jelku?, Foto: Shutterstock

FENG ŠUI

GDE POSTAVITI JELKU? 5 mesta za koja se veruje da donose SREĆU I USPEH!


Drveće pripada drvenim elementima feng šuija pa je važno postaviti ih u zoni koja je dobra za energiju feng šuija u domu

Objavljeno:

Drveće i drugi predmeti u domu imaju svaki svoje posebno mesto.

Ova mesta se nazivaju “bagua” mesta. Na primer, fontanu je uvek najbolje smestiti na severu, istoku ili severoistoku dok je važno izbegavati da vam kamin bude na zapadu i severozapadu. Drveće pripada drvenim elementima feng šuija pa je važno postaviti ih u zoni koja je dobra za energiju feng šuija u domu.

Najbolja mesta za drvo u domu su istok (zdravlje i porodica), jugoistok (novac) i jug (slava i reputacija). Ali, šta ako morate da stavite drvo na nekom drugom mestu?

Da li će to biti loše po vas? Ne nužno. Samo budite kreativni kada koristite boje kojima ćete ukrasiti jelku. Ukoliko morate da postavite jelku na neko drugo mesto, neka to bude:

- Sever (karijera) sa elementima vode i metala (plava, siva, crna i bela boja ukrasa), - Severoistok (samokultivacija) koristite vatrene i zemljane slemente (crvena, roze, žuta i zemljane boje),

- Jugozapad (ljubav) koristite iste boje kao za severoistok, zapad (kreativnost) podrazumeva zemljane i metalne elemente (siva, bela i zemljani tonovi), - Severozapad sa istim elementima i bojama kao zapad, sredina sa istim elementima i bojama kao severoistok i jugozapad.

foto: Gif

Kada je reč o ukrašavanju vašeg doma za praznike, to zna da bude veoma stresno, ali feng šui ima idealno rešenje kako to da izbegnete. Feng šui je odličan izvor informacija kada želite da postignete mir i uskladite energije u vašem domu.

Neke od tehnika vam mogu učiniti dekorisanje manje stresnim. Kada se odlučite za idealnu boju ili kombinaciju boja po feng šuiju za vašu novogodišnju dekoraciju, moraćete da odlučite gde trebate da stavite vaše novogodišnje drvo.

BONUS VIDEO: VOJE POLICAJACA SA PENDRECIMA MU NE MOGU NIŠTA! Jedva ga izvukli iz auta, a onda im je on POKAZAO SVOG BOGA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.