POSNA POSLASTICA KOJE JE UKUSNIJA OD MRSNE: Ovom fenomenalnom slatkišu niko ne može da odoli!
Seven Heaven sladoledi, Foto: Promo

ODUŠEVIĆETE SE

POSNA POSLASTICA KOJE JE UKUSNIJA OD MRSNE: Ovom fenomenalnom slatkišu niko ne može da odoli!

Bogati ukus će vas odmah zavesti

Objavljeno: 08:34h

Posni slatkiši toliko su tražen pojam na internetu, verovatno zbog činjenice da nije baš tako lako pronaći postan, a u isto vreme i veoma ukusan slatkiš.

Mnogi su pokušavali da kombinovanjem različitih sastojaka, čak i vrlo skupih, dobiju posnu poslasticu koja će moći da zadovolji potrebu organizma za slatkim, ali i (ne)skrivenu hedonističku crtu koja pritajeno čuči u svakom od nas.

Nažalost, mnogi su iz tog pokušaja ostali lakšeg novčanika, sa izgubljenim vremenom, živcima, i i dalje željni ukusne posne poslastice.

Tome je upravo došao kraj - predstavljamo vam Seven Heaven posne (veganske) sladolede, koji će vas raspametiti punoćom ukusa i savršenom teksturom!

Imamo još slađu vest za vas - ponuda posnih Seven Heaven sladoleda je toliko bogata da nećete moći da se odlučite između 14 fenomenalnih ukusa!

Da li će to biti fenomenalan i zdrav sladoled od crne čokolade, pistaća, lešnika ili kestena? Ili možda više uživate u egzotičnim ukusima kokosa, manga, limete i nane, zelenog čaja?

Ako ste ljubitelj voćnih ukusa, takođe ćete uživati neizmerno, jer tu su Seven Heaven posni sladoledi sa ukusom limuna, pomorandže, jagode, maline, višnje, banane!

Bogati ukus će vas odmah zavesti, jer ćete s prvom kašičicom sladoleda od, na primer, maline, shvatiti da se unutra zaista nalazi malina!

Uživanje ne mora da čeka, a ne zahteva ni mnogo truda, jer Seven Heaven sladoledi stižu na vašu kućnu adresu!

Poručite na broj telefona 066/66-00-330 za teritoriju Beograda, sami osmislite vašu omiljenu kombinaciju i sačekajte da vam najslađi paketić zazvoni na vrata,i to bez troškova dostave!

foto: Promo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.