SVE JE BILO SUPER DOK NISMO OTIŠLI NA PRVI DEJT: Odveo me na mesto na kome su svi PLAKALI, bilo je tako MORBIDNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

SVE JE BILO SUPER DOK NISMO OTIŠLI NA PRVI DEJT: Odveo me na mesto na kome su svi PLAKALI, bilo je tako MORBIDNO!

Rekao joj je da obuče malu crnu haljinu, mislila je da je misteriozan i romantičan

Objavljeno:

Korisnica Ttvitera @itsssraych podelila je jedno, za nju prilično traumatično iskustvo, a njena objava postala je viralna.

Objavila je printscreenove razgovora sa svojom prijateljicom koja je u telefonu memorisana kao Bridžit Džons, a čini se da živi u Lidsu, gradu u Engleskoj.. Celo iskustvo može se nazvati najgorim prvim sastankom na svetu, prenosi The Insider.

Rekao joj je da obuče malu crnu haljinu, jer joj priprema iznenađenje
Rekao joj je da obuče malu crnu haljinu, jer joj priprema iznenađenje foto: Profimedia

Muškarac koji je Bridžit vodio na dejt rekao joj je da obuče malu crnu haljinu i da će je iznenaditi. Za nju je to bilo poprilično misteriozno i romantično. Sve je išlo po planu dok nisu stigli na odredište, a tamo je pisalo: krematorijum. Bridžit je mislila da je muškarac s kojim je na dejtu samo stao na benzinsku pumpu.

Ali ne. On ju je odveo na -sahranu! Konkretno to je bio ispraćaj njegove bake. Izvinio se i objasnio da je znao da neće hteti da ide s njim pa joj jednostavno nije rekao. "Zamisli da nazovem Uber da me pokupi u krematorijumu", napisala je prijateljici.

"Ljudi su plakali, a ja sam bila tamo i razmišljala kako ne mogu da odem, jer bi ispala najveća ku*ka ikada", objasnila je u poruci.

BONUS VIDEO: RUSKI SMISAO ZA HUMOR ILI KAKO PENA ZA BRIJANJE MOŽE DA VAS IZBLAMIRA! Pa vi, posle ovoga, imajte poverenja u prijatelje. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.