ZA 10 MESECI JE SMRŠALA 30 KG, A DA PRITOM NIJE KROČILA U TERETANU! Sada je prava BOMBA! (FOTO)
Lusi Lizmor je u jednom renutku imala 90 kilograma, Foto: Printscreen/Instagram/lucy.lismore.fitness

AU, KAKVA PROMENA!

ZA 10 MESECI JE SMRŠALA 30 KG, A DA PRITOM NIJE KROČILA U TERETANU! Sada je prava BOMBA! (FOTO)

Sada je inspiracija mnogim ženama

Objavljeno:

Oni koji se uhvate u koštac s borbom protiv neželjenih kilograma znaju koliko je teško odabrati pravi put prema uspehu. Koja dijeta, koje vežbe, koji intenzitet, tek su neka od brojnih pitanja koja se vrzmaju u glavama mnogih.

Australijanka Lusi Lizmor, 28-godišnjakinja izgubila je 30 kilograma za samo deset meseci, a pritom nije kročila nogom u teretanu. "Zbog velikog broja kilograma nisam imala samopouzdanje i to me je gušilo. Verovala sam da ću se s tim osećajem boriti zauvek jer nisam znala kako to da promenim", ispričala je za Femail.

Iako je mislila da bira zdrave namirnice za svoje obroke, nije gubila kilograme već se i dalje gojila. Bila je obeshrabrena jer nije znala u čemu greši iako pokušava da jede zdravo. Bavila se povremeno i vežbanjem, ali bez odlazaka u teretanu.

Njena jutra započinjala su odabirom odeće koja podseća na džak, koja će skriti njeno telo i masne naslage, ali i s mafinom ili kroasanom za doručak, uz veliku šoljicu kafe zaslađene šećerom.

Za užinu je birala energetsku pločicu sa žitaricama i sok od narandže, nakon toga bi popila još jedu šoljicu zaslađene kafe, a za ručak baget sa šunkom i salatom ili suši.

Za večeru je najčešće birala testeninu i to poveću količinu, a za desert bi se zasladila sladoledom.

Lusi je imala 90 kilograma kada je odlučila da promeni nešto kako bi počela da gubi neželjene kilograme, a inspiraciju je pronalazila u brojnim primerima žena koje su promenom svojih životnih i prehrambenih navika postigle neverovatne rezultate.

Njena ishrana počela je da se bazira na povrću, naročito zbog toga što boluje od psorijaze. Kada bi njeno telo "zatražilo" meso, konzumirala bi ono što je mu je i nedostajalo, ispričala je i dodala da se nije odrekla ni slatkiša. Ipak, umesto velike porcije sladoleda, birala je tamnu čokoladu. Za deset meseci izgubila je 30 kilograma, počela intenzivnije da se bavi vežbanjem, ima više energije, a pritom joj se vratilo i samopouzdanje. BONUS VIDEO: IZAŠAO U RESTORAN SA KOBROM! Svi posetioci mirno posmatrali dok su njih dvoje „zajedno“ gledali meni (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.