NEDELJA VELIKIH PROMENA: Strongmenova dijeta u petoj nedelji je svima donela po jednu BITNU stvar! (FOTO) (VIDEO)
Espreso dijeta, Foto: Espreso.co.rs, Stefan Kojić, Printscreen

KONAČNO!

NEDELJA VELIKIH PROMENA: Strongmenova dijeta u petoj nedelji je svima donela po jednu BITNU stvar! (FOTO) (VIDEO)

Naš trener je i više nego zadovoljan

Objavljeno: 16:31h
Bojana Kontić

Već pet nedelja novinari portala Espreso.co.rs pokušavaju da smršaju. Pravilnim načinom ishrane i programom vežbanja, dogovorili smo se da se transformišemo do početka novogodišnjih praznika. Naše putovanje počelo je 15. oktobra, a iz nedelje u nedelju, mešavimo, gojimo se, kukamo, smejemo se, kršimo dijetu, vežbamo...

Naša Espreso transformacija ne bi bila moguća bez onlajn personalnog trenera Milana Jovanovića Strongmana, koji nas i dalje trpi, bez obzira na naša povremena kršenja dijete. Za svakoga od nas izradio je poseban program ishrane i vežbi, a saveti koje nam daje, čak i kada nam je toliko teško da poželimo da odustanemo, teraju nas da ipak ostanemo na pravom putu. Osim dobrog izgleda, cilj nam je i bolje zdravlje, veća kondicija i više snage!

Kako su u petoj nedelji napredovali Staja, Čaba i Boka, čitajte u nastavku:

Staja: Jedem kao furija, ne vežbam i mršavim! Kako?!

Nedelja iza mene bila je dosta turbulentna. Poslovni put u inostranstvo, gde sam morao da jedem sendviče i hleb da ne ostanem gladan, par ruskih piva, a onda i nevežbanje cele nedelje i onda u subotu stanem na vagu koja pokazuje 90 kg. Dakle, uprkos svoj nedisciplini izgubio sam 1 kilogram, pojma nemam kako. Nadam se da će Strongmen znati :)

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

Od danas se vraćam u normalu, biće i dosta vežbanja, uskoro me nećete prepoznati!

Čaba: Konačno sam ušla u svoje omiljene pantalone!

Konačno sam dočekala da uđem u svoje omiljene pantalone.

Uživam u vežbanju i već vidim promene na svom telu. Ove nedelje sam lakša za još pola kilograma, ali to me ne brine toliko, jer mi se sada dopada odraz u ogledalu.

Ne bih se više opterećivala kilogramima i onim što vaga pokazuje, već obimom i promenama na svom telu.

Jedna grupa mišića je sada vidljiva i to me raduje.

Prijtelji i kolege primećuju da je došlo do promene i kako kažu "nisi puno, ali jesi malo smršala"...ma, znam ljudi bolje nego vi...hahah

Elem, nastavljamo dalje do 14 januara.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

Adios

(p.s. imam osećaj da sada mogu bez hleba čitav život....)

Boka: Više ne jedem hleb!!

Pre svega moram da kažem da sam presrećna! Iako se nisam u potpunosti pridržavala ishrane, uspela sam da izbacim HLEB. Za mene je ovo velika stvar, jer već godinama za šlaufe na stomaku mogu da zahvalim upravo ovoj namirnici.

Milion puta bezuspešno sam pokušavala da izbacim hleb i ostale vrste testa iz svakodnevne upotrebe (verovali ili ne, čak sam ga i uz supu jela), ali uvek bezuspešno.

Sada, 5 nedelja nakon što sam počela sa Strongmenovim onlajn programom, više ne osećam potrebu za hlebom. Verovatno je to razlog što nisam povratila ni 100 grama od izgubljene težine, a bilo je dana kada sam jela hranu koja nije dozvoljena.

Takođe, iako se dešavalo da prekršim dijetu (možda dva, tri puta ove nedelje), to je uvek bio samo jedan obrok, a kad god bih pojela nešto što nije dozvoljeno trudila sam se da sledeći obrok bude sveden na minimun hrane koja je dozvoljena (šaka badema ili parče piletine).

Od treninga koje je Strongman zadao, zbog nedostatka vremena sam uspela da odradim samo jedan trening, ali sam ako ne svaki, onda svaki drugi dan uradila 20-30 trbušnjaka i čučnjeva.

Ono čime sam najviše zadovoljna tokom ovih pet nedelja, osim 5 kilograma koje sam izgubila, jeste činjenica da se mnogo bolje osećam i imam više svage.

Doručak koji najviše volim
Doručak koji najviše volim foto: Espreso.co.rs

Nikako da nađem slobodnog vremena i nakanim se da krenem u teretanu, ali imam utisak da me, kada sebe i u tome pobedim, očekuje mnogo veći uspeh!

Kafa bez koje ne mogu da zamislim dan i koja me ujedno prilično zasiti
Kafa bez koje ne mogu da zamislim dan i koja me ujedno prilično zasiti foto: Espreso.co.rs

Što se fotki tiče, nažalost imam samo dve, jer nisam navikla da slikam hranu i uvek se setim da fotkam tek kad završim s jelom.

A ovako je Strongman prokomentarisao naš ovonedeljni napredak:

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Milan Jovanović Strongman


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.