ONA JE NAJMUDRIJA ŽENA U ZODIJAKU: Nju je vrlo teško zavarati
Šakira je poznata vodolija, Foto: ap

one su mudre

ONA JE NAJMUDRIJA ŽENA U ZODIJAKU: Nju je vrlo teško zavarati

Ona je vrlo objektivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću

Objavljeno: 17.11.2018. 09:06h
  • 25

Ona stalno traži mudrost.

Ona uvek govori ono što misli, i govori istinu. Ona je vrlo objektivna i ne dopušta da se u njene emocije upliću.

Ona je Vodolija!

Vodolija je nezavisna žena, a svaki pokušaj da je zadržite ili ograničite provokacija je za beg. Trebale bi biti slobodne. Nezavisnost nije samo njena želja, već i njenaa dobrobit i sreća.

Njena hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati pomoći svojim prijateljima na sve moguće načine. Ona voli kada su ljudi sretni i veseli i uvek pokušava učiniti sve da se drugi osećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat.

Jedino što joj je važno jeste da niko ne pokušava da ograniči njenu slobodu, kako bi mogla živeti bez ikakvih obaveza. Jednostavno, dopustite joj da bude slobodna. Vodolija želi učiniti nešto korisno u životu. Komunikacija s ljudima može joj pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog.

 

 Ona je progresivni mislioc i često utiče na stvaranje novih ideja i teorija. Vodolija stalno traži mudrost. Ona uvek govori šta misli i govori istinu. Ona je prilično objektivna i ne dopušta da mu emocije zamute um. Ponekad može biti šokantno i bolno drugima da čuju istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći.

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno neozavistan. Vodolija uvek sledi svoj put. Uvek traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Žene rođene u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari – žele biti sami, ali žele biti i u velikom društvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Infput.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media